-->

CARI APE TU?

Saturday, November 29, 2014

Kata Putus Telah Dibuat

Salam 1 Malaysia ^_^

Setelah Cik Mimie berfikir agak lama untuk membuat keputusan. Akhirnya, kata putus telah dibuat. Cik Mimie setuju, dah tak boleh nak tangguh-tangguh lagi dah. Takut nanti makin mahal harganya, nak taknak kena ambil juga tahun ni. Lagipun ini untuk kemudahan Cik Mimie juga in future. Alang-alang tengah ada promosi ni lebih baik ambil peluang, tahun depan dah tak payah fikir lagi :)

Opps, agak lambat Cik Mimie nak ambil lesen kereta, motor dah pass lama dah..hahaha..bukan apa, Cik Mimie ni gabra sikit bab-bab kereta ni. Takut tersondol kereta orang hahahaha *nampak tak pemikiran negatif tu? belum apa-apa dah fikir bukan-bukan. Hehehe...Disebabkan, semua family & Incik Kesayangan dah sokong 200%. Cik Mimie akan gagahkan diri juga*gagah la sangat..tteeeettt! Esok Cik Mimie akan pergi mendaftar *yeeaaayhh!! Tepuk semangat sikit..pap..pap..pap..:)


Belanja gambar Selfie untuk Hari ini, muka happy sebab hari ini Halfday kejap lagi nak makan kenduri rumah orang kahwin..weeee :)

p/s : Ada sesiapa yang nak join Cik Mimie ambil lesen tak? ada jugak Cik Mimie kawan nanti..hehe :)

29 comments:

  1. wahhhh kira murah dah tuuu...jangan lepaskan peluang tuu takut nanti meneyesal..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan? memang tak lepaskan peluang dah..kena amik jgak tahun ni..hehe :)

      Delete
  2. good luck cm :)
    aku ada dah. haha. tapi x berani lagi nak bawak jauh. moto xde lesen tapi da biasa bawak ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. heheh..okla tu da pass..haha aku je tak tahu lagi..guuurrlp! takut la..heee

      Delete
  3. wah akhirnya. goodluck cik mimie :)

    ReplyDelete
  4. nak join! tapi jauuuuh plus tak dak duit. haha. takpala, cik mimie ambik lesen keta elok2 yer. tak mau jadi cam cikfafa, dah repeat pun tak lepas2. hahah. buang masa dan duit ja ambik banyak kali. T_T

    ehem2, shawl zalora kah? lawaa! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom la join Cik Fafa, ada jugak Cik Mimie teman..hehehe..baik, akan ku belajar sebaik2 nya..cewah..awatnya, takpa2 nanti hang amik semula bila hang dah yakin na :) boleh kita drift sama2..hahaha..

      hehe..bukan Zalora ini shawl cap ayam je..heheh :)

      Delete
  5. Laa takde lesen kereta lagi ke? Goodluck cik Mimie :) Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. belum ada lagi Nad oi..takut2..hehehe..terima kasih..insyaAllah :)

      Delete
  6. good luck mimii! hehe. Mimie boleh punya buat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin..hopefully boleh la buat nanti..heheh :) Terima kasih Scha :)

      Delete
  7. Good luck, Cik Mimie! Semangat! Semangat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeah! semangat..semangat..heheh..terima kasih Kak Farrah :)

      Delete
  8. salam dear.good luck for driving class...
    singgah untuk beritahu awak salah seorang pemenang GA yang kite anjurkan. TQ join

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Cik Jelita :)

      Terima kasih..hehehe..dah antar details dah :)

      Delete
  9. wahh cik mimie nak amik lesen? goodluck yer :D xdelah geng kita lagi pasni ni, kita geng xde lesen....ehehheheh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..xpe2 :) t Aisya dah amik lesen kita jadi geng balik..hahaha.. :)

      Delete
  10. Replies
    1. alar Acik..jangan lah camtu..makin gabra kita tau..hehehe :)

      Delete
  11. x perlu risau dan takut CM..u can do it..senang kalau dh ada lesen nanti..kalau nk gerak kemana2 tak perlu mengharapkan En Abe tu..Good Luck ye

    Mula-mula mmg gelabah sikit sis JM dulu pun begitu tetapi bila dh biasa..boleh cilok lagi heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..terima kasih Sis JM :) itulah CM amik pun sebab senang nanti tak yah nak susahkan orang lagi:)

      wah? cilok2..bolehla ajar CM nanti..hehe

      Delete
  12. Replies
    1. betul2..jeles tgk orang tahu pandu kereta ni..hehehe

      Delete
  13. Yeeeayyyhhh nnt leh bawak ayu g jenjalan sane... isnyallah bulan 1 g segamat..

    ReplyDelete
  14. Gud luck mimie.
    Jangam takut, buat slumber jer..
    Heehehe

    ReplyDelete
  15. phewittt~ gambar selfie la.. comelnya CIk Mimie. hehehe XD

    harap2nya okay sahaja semuanya. in shaa ALLAH.

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda