-->

CARI APE TU?

Monday, March 2, 2015

10 Pengomen Tegar Februari 2015

Salam 1 Malaysia ^_^

Hari yang ditunggu-tunggu, baru sempat nak keluarkan Pengomen Tegar untuk bulan Februari. Maaf sebab lewat mengumumkannya. So, tanpa membuang masa Cik Mimie dedahkan 10 orang yang memang kaki komen lah orang kata..hehehe..setiap entry pasti ada nama beliau semua :) Terima kasih sebab sudi singgah dan komen di blog Cik Mimie ni. Mereka-mereka ialah :-

DRUM ROLL PLEASE!!! 
http://1.bp.blogspot.com/-myBV5OsbzyM/VDqXKxEAs9I/AAAAAAAAIaI/stXhTJvLRdA/s1600/drumkitty2.gif

10 PENGOMEN TEGAR FEBRUARI


"KHAS BUAT U OLLS!!"

Bbwana Adienia - http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/
 
Jari Manis -  http://jarimanistravel.blogspot.com/

  Mama 3farhanah - http://mama3farhanah.blogspot.com/

CT Humairah - http://sitiyangmenaip.blogspot.com/

 Ros Reeza - http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/

 Hikayat Seorang Budak -http://rainfallasleep.blogspot.com/

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK - http://drshikinzainal.blogspot.com/

Dunia Zumal - http://duniazumal.blogspot.com/

 Wardah Aneesa - http://cikannesweetyncool.blogspot.com
 
 Hidayu Ayumie - http://hidayuayumie.blogspot.com/

Terima kasih semua, harap u Olls semua suka dengan sijil ni.. U olls semua memang Awesome!! :)

p/s : Menanti kehadiran Anak Buah ke-23, semoga semuanya selamat :)

28 comments:

  1. Wah, zumal dapat sijil lagi nie, thanks Cik Mimie ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2 DZ :) Thank jadi pengomen tegar untuk blog ni :)

      Delete
  2. wow, serius kak wana ternganga tengok sijil yang cik mimie buat ni..cantek sangat...serius!!! kak wana suka....tq bebeh..muah muahhhh!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haip2! tutup mulut sikit nanti masuk lalat...hehehe..
      terima kasih Kak Wana, main tampal2 je sijil ni :) heheh
      sama2, muah3! jugak :)

      Delete
  3. pssttt..cik mimie..jemput singgah blog kak wana ya, ada entri untuk awak :)

    http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/2015/03/sijil-penghargaan-yang-cantik-dari-cik.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Kak Wana sudi buatkan enry tok Cik Mimie :)
      Dah komen dah :)

      Delete
  4. terima kasih Cik Mimie :) yeay first time dapat sijil :)

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Mestilah ada :) Akak kan pengomen tegar kat sini :)

      Delete
  6. yeay.sis JM dapat lagi bulan nih...hoyeeeeyy...terima kasih CM...cantik sgt sijil nih..rasa cam nak masuk frame je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeeayy!! Tahniah Sis JM :) Sebab jadi pengomen tegar untuk blog ni,,Sijil ni je mampu bagi..hikhik :)

      Delete
  7. Assalam mimi,
    waaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    jeles iols
    ada sijil
    nak juhak sob3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam :)
      Hehe..meh2 jadi pengomen tegar..nnti Cik Mimie bagi sijil :)

      Delete
  8. tenkiu, tenkiu cik mimie
    banyak dah dapat sijil dari cik mimie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sam2 Mama :) Ini je mampu nak bagi :)

      Delete
  9. yeeaayyyyhh
    dpt lagi
    byk da dpt sijildr cik mimie ni
    klu apply kerja da boleh lulus dgn cemerlng
    hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..lulus cemerlang dalam memberi komen kan?
      boleh apply jawatan juri tetap ni :) hehehe

      Delete
  10. aigoooo terharu kita CM ooi. selalu dapat award cecantik..
    thank you CM nah *flying kiss* sket..

    ReplyDelete
  11. ala, dah lama x dapat sijil. sobs.. lepas ni kena banyak2 komen kat blog cik Mimie. hahaha. tahniah pada yang tersenarai ^^

    ReplyDelete
  12. Wahhh.. banyaknyaa komen...
    syioknya dapat award.. :D

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda