-->

CARI APE TU?

Monday, August 29, 2016

“Giveaway Amsterdam by SpendaLusuh”



Salam 1 Malaysia ^_^


Syarat-syaratnya ialah:


  1. Follow Blog SpendaLusuh (bagi yg belum follow).
  2. Like facebook page SpendaLusuh (bagi yg belum like)
  3. Buat satu entry bertajuk “Giveaway Amsterdam by SpendaLusuh”
  4. Copy & Paste poster kat atas tu dan backlink ke entry ni.
  5. Comment sambil bubuh link post kat bawah ni.
  6. Click lah jugak semua nuffnang ads yang ada kat blog ni sekali ye….


P/S : Goodluck Semua!! :D

Friday, August 26, 2016

Segmen Bloglist Azhafizah.com Sep & Oct 2016

Salam 1 Malaysia ^_^

Segmen bloglist Azhafizah.com Sep & Oct 2016 kembali untuk lagi untuk menggantikan bloglist bulan Julai & Ogos. Bagi yang tak sempat sertai bulan Jun hari tu, boleh cuba sertai bulan Ogos ni. Kalau sudi, berminat dan nak memeriahkan segmen ni jemputlah sertai ramai-ramai ye. Segmen simple je. Cuma perlu buat entry dan copy & paste je. Pemilihan 10 blog melalui random.org.

KLIK BANNER UNTUK SERTAI SEGMEN


TAMAT : 29 OGOS 2016

Langkah Penyertaan Segmen
1. Buat entry bertajuk : Segmen Bloglist Azhafizah.com Sep & Oct 2016
2. Copy coding yang disediakan dan paste di ruangan HTML entry
3. Publish dan tinggalkan link entry dalam kotak komen di entry asal Segmen Bloglist Azhafizah.com Sep & Oct 2016

Terima kasih atas sokongan semua ^__^

Tuesday, August 23, 2016

Book Giveaway by Abam Kie and Friends



Salam 1 Malaysia ^_^

Disebabkan Cik Mimie sibuk dan takde idea untuk update blog, better Cik Mimie join GA dan segmen kawan-kawan. At least takdelah blog ni kesunyian dan terbengkalai betul tak? heee.. Maafkan Cik Mimie, Cik Mimie cuba untuk balas jejak U Olls. Insyaallah, nanti Cik Mimie terjah ye. 

So, GA pertama yang Cik Mimie jumpa GA dari abam kie dan rakan-rakan. Macam menarik je GA ni syarat pun sonangggg. Apa lagi? jom la join!!



Buku-buku dan novel menarik menanti para pemenang bertuah!

1 buah buku X 2 pemenang oleh Bin Muhammad.
1 buah novel dan 1 penanda buku X 3 pemenang oleh Henrietta Jose
1 buah buku X 1 pemenang oleh Cik Noor 
1 buah novel X 1 pemenang oleh Lea Azleeya
1 buah novel X 2 pemenang oleh Shahida Mohamed
1 buah novel X 1 pemenang oleh Gadis Misteri
1 buah buku X 2 pemenang oleh Abam Kie

Hadiah terjamin kepada peserta pertama dan terakhir! Top up RM5!

Pemilihan pemenang : pemilihan 100% secara undian oleh Abam Kie :)

Mula : 20 Ogos 2016
Tamat : 9 September 2016 2.








Thursday, August 18, 2016

SELAMAT HARI LAHIR SAYANG!

Salam 1 Malaysia ^_^

Hari ini merupakan hari lahir Incik Kesayangan yang ke? teeettt!! So, malam tadi Cik Mimie dan adik Incik Kesayangan telah merancang kejutan buatnya.. Baaaikkk punya! hahahaha..

Terpaksa berlakon dan bersusah payah sorokkan kek dalam plastik sampah supaya dia tak tahu apa isi dalam plastik tu.. ahahaha.. nasib baik dia x banyak soal! Maaf Sayang, jangan marah-marah tau :D

Sambut Birthday sekali dengan Ayah (20.08), alhamdulillah semua berjalan dengan lancar.. Yeaayhhhh!!
Selamat Hari Lahir :D
Kemain suka lagi dia!!
Potong kuihnya..potong kuihnya... Adik nyanyi :D
Jom kita makan :)
Opps! kantoi pulak main-main mata..hahaha
Muka dia yang lebih :P
Hadiah buat Incik Kesayangan :) ILYSM!!
SELAMAT HARI LAHIR SAYANG, semoga Allah S.W.T melanjutkan usia sayang, beri kesihatan yang baik, meluaskan pintu rezeki dan memudahkan segala urusan buat kita tak lama je lagi :) Amin..

#takpernahtaksayang #birthdayboy #tahunterakhirbujang #18082016

P/s : Nanti ada masa Cik Mimie datang jengan rumah U Olls ye, maaf sangat :(

Tuesday, August 16, 2016

"Travelog Faghuzi/Kompilasi Travelog 7 Benua GIVEAWAY By Aku Seorang Traveler"

Salam 1 Malaysia ^_^




Hadiah yang bakal dimenangi!

  • Hadiah Pertama 1x Buku Kompilasi Travelog 7 Benua
  • Hadiah Kedua 1x Buku Travelog Faghuzi
  • 3x Tabung (pelbagai corak) Untuk Simpan duit buat travel
5 orang pemenang!


Due Date :  20/07/2016 sehingga 20/08/2016.