-->

CARI APE TU?

Tuesday, May 31, 2011

Suka vs Tak Suka

Salam 1 Malaysia ^_^


Hai u all!! Tengah buat apa tu?? Ha, Skudeng blog Cik Mimie yer??
hehe..takpe2, Cik Mimie tak marah pun.. Cik Mimie suka tau ^__^
Erm, rasa lama lak tak bercerita pasal diri sendiri. Asyik story pasal benda lain jer. So, untuk entry kali ini Cik Mimie nak reveal tentang apa yang Cik Mimie suka dan apa yang Cik Mimie tak suka. boleh kan?? *ini kan blog Cik Mimie, ikut suka Cik Mimie la nak story pasal pe..Tteeett!! =)

Cik Mimie tak nak bagitahu banyak2, Cik Mimie nak bagitahu 5 jer.

5 benda yang Cik Mimie SUKA

-Semua jenis makanan yang melibatkan kueytiaw dan pedas.
-Duduk dalam bilik sorang2 layan blog & facebook.
-Baca buku dari halaman belakang dulu.
-Kumpul Majalah REMAJA banyak2
-Paksa akak Cik Mimie bawa Cik Mimie pergi jalan2.

5 benda yang Cik Mimie TAK SUKA

- Makanan dan minuman yang manis2 sebagai contoh kek, coklat, kuih-muih dan air manis
- Susu *ini memang tak boleh nak diterima tekak.
- Binatang tuuutt!! *tak boleh mention.
- Orang yang bermuka2 *depan kita cakap lain, belakang kita cakap lain.
- Tuduh Cik Mimie buat perkara yang Cik Mimie tak buat.

Cukuplah ini je yang Cik Mimie reveal..haha.. tak boleh reveal banyak2 bahaya..^_^
Kalau ikutkan mahu lebih 5 Cik Mimie senaraikan..kuikuikui..

p/s: ade tak benda kat atas ni yang korang suka n tak suka jugak??

26 comments:

  1. huh..sama!suka baca dari belakang dulu..masa kecik slalu kena blasah ngan ayah sbb baca kulit buku je huhuhu

    ReplyDelete
  2. cik mimie ada akak?? ley la sy jd abg ipar awk.. ahahhahahaha :P

    ReplyDelete
  3. shopping2u: hehe.,Cik Mimie pun xtau knapa suka baca dr blakang nk kate kidal..ok jer..emm^_^

    ReplyDelete
  4. TelagaPutih: Hahaha..nai3x..semua borg untuk awk isi da penuh..huhu

    ReplyDelete
  5. Mohamadazhan hjDesa: hehe..ni bukan cerewet la, plik je skit...hehe

    ReplyDelete
  6. saye suke kentot..ahak2 ade x dalam senarai tu??hahaha..larii!!!! ^_^

    ReplyDelete
  7. TelagaPutih: sebab org len da apply dulu tok jd abg ipar sya.. awk lmbat la.. p/s: sori ye atok ^_^

    ReplyDelete
  8. Taufan Bin Ribut: hahaha..xde2!! ;p

    ReplyDelete
  9. CIK MIMIE.. ADA2.

    SUKA : BACA MAJALAH START DARI BELAKANG. HUHU


    TAK SUKA : ORG YG BRMUKA2 SAME2.. HUHU. :)

    ReplyDelete
  10. nazirah: hehehe..yeker cik cahaya? wah, best2 ada geng..hehehe..

    ReplyDelete
  11. pedas? pastu mulelah saket perut..hahahaha..

    ReplyDelete
  12. Nip: weyh2!! sshhh!! sshh!! xmola pecah tembelang aku kt sini..ko tau an aku mmg xleh tgl mknan pedas2 ni.. ala, time tu je gastrik aku dtg, x sengaja kot..haha

    ReplyDelete
  13. yeke? akak y len xda?? hahahhaa

    ReplyDelete
  14. TelagaPutih: hahaha..xde!! ;p

    ReplyDelete
  15. TelagaPutih: hehehe..mana ada sya kedekut la..sya ckp betol, da xde borang kosong tok awk..

    ReplyDelete
  16. isi borang awk jek la.. buley?? ahaahahahhaa

    ReplyDelete
  17. TelagaPutih: maaflah, buat masa skrg ni, sya x kuarkan pe2 borg lagi..^_^

    ReplyDelete
  18. da kuarkn kang, bgthu ea.. ahahahahahahhhaha :P

    ReplyDelete
  19. TelagaPutih: baik atok!! t sya announce kt entry..biar ramai skit yg apply..hahaha ;p

    ReplyDelete
  20. amboi.. btol2 nk mencari ni.. ahahahahha

    ReplyDelete
  21. TelagaPutih: hahahaha...alang2 org kte..pe slhnya..huhuhu

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda