-->

CARI APE TU?

Wednesday, December 17, 2014

Hadiah Dari Sis JM

Salam 1 Malaysia ^_^

Pertama sekali, Cik Mimie nak ucapkan terima kasih kepada Sis JM untuk hadiah yang diberi. Cik Mimie suka sangat-sangat, teruja tau time buka sampul surat tu and nampak FM from somewhere place Sis JM pergi. Nak tahu tak dari mana? nanti Cik Mimie tunjuk...hehehe..Actually, hadiah dah sampai semalam tapi disebabkan Cik Mimie sibuk tak sempat nak buat entry pasal ni. Maaf ye Sis JM :) Opps, lupa nak tanya..U Olls kenalkan Sis JM tu siapa? Kalau tak kenal boleh klik2 DISINI :)


"Assalam Cik Mimie, terima kasih kerana rajin tinggalkan komen di blog Sis JM... Terimalah small gift dari Sis ye.." NOTA CINTA DARI SIS JM...hehehe ^_^

TAAADAAAAA!!!!


FM dari KOREA, comel kan? hehehe..Cik Mimie suka sangat :) Terima kasih ye Sis JM ^^

p/s: Minggu yang sangat STRESSSSS!!!

30 comments:

  1. comel.. anis pon dpt.. kak JM memang terbaik..hihi

    ReplyDelete
  2. Ahaha comel gila ni. Siap bendera Korea lagi. Style!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Comelkan? heheheh...comey je kartun tu :)

      Delete
  3. Replies
    1. Hehehe..thank Sis...memang cantik pun :)

      Delete
  4. Replies
    1. Yeaayhh!! terima kasih dekat Sis JM sebab bagi hadiah ni..hehehe :)

      Delete
  5. wow..cantik sangat fm tu..paling best dari korea pula tu..tempat idaman nak dilawati..apapun, tahniah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik kan? tak dapat nk jejak g sana...dapat souvenior pun da ok da..hehehe :) terima kasih kak Wana :)

      Delete
  6. comel! tahniah. cikfafa pun dapat jugak, tapi tak buat lagi entri. hehe ^^

    ReplyDelete
  7. arrrghhh kejelesan berlaku... :D bestnya dpt hadiah! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untuk Aisyah punya ..tunggu!! sbb jauh kan :-)

      Delete
  8. Replies
    1. Farah dah email kepada sis kan..ke belum?

      Delete
  9. Aha...dah terima iyer....sama-sama..terharunya..siap upkan entry lagi..terima kasih tau kerana sentiasa support blog sis..tanpa kalian reader semua siapalah sis JM di sebalik blog Jari Manis tu so kepada mereka yg rajin singgah tu ada lah 'habua' nya sbg penghargaa. Tapi barang di ingat bukan niat sis pancing ramai rader dgn cara beri gift..No..no..tak de niat tu tapi kalau rezeki lebih apa salahnya kongsi sama rakan2..ye dok heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih ye Sis :) CM suka sangat...hehehe..CM singgah blog Sis pun bkn nak apa2 balasan...suka baca tentang travel2 ni :) Terima kasih tau :)

      Delete
  10. Wahhh, bestnya dapat hadiah dari JM.
    Made from korea lak tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...tak sangka JM nak bg kat Cik Mimie..papepun thank sgt dekat Sis JM :)

      Delete
  11. best kan? dpt hadiah kecil tp besar maknanya

    ReplyDelete
  12. Tahniah :)
    Ada bau angin korea kan. Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you HSB :)
      Bukan bau angin je, rasa mcm dah ada dekat KOREA da tau..hahaa :)

      Delete
  13. comelnya! untunglah dapat... saya xde. sobs T__T

    ReplyDelete
  14. Waaa..kiutttt..nk mintak kt JM la. Kut2 ade lebih..hihi

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda