-->

CARI APE TU?

Monday, December 1, 2014

Ole-Ole Dari GuangZhou, China

Salam 1 Malaysia ^_^

Hari ini boss Cik Mimie dah masuk Office setelah seminggu bercuti. So, kerja pun melambak-melambak bila boss dah masuk Office ni..Hahahaha..Masu-masuk office je pagi tadi boss hulur 2 bungkusan satu untuk officemate Cik Mimie dan sati lagi untuk Cik Mimie.. Yeeaaayhhh!! dapat Ole-ole dari GuangZhou, China. Terima kasih Boss, suka sangat...hehehe.. Nak tahu tak Cik Mimie dapat apa? Jeng...jeng...jeng...Kalau  dulu masa Boss pergi Korea Cik Mimie dapat Masker -KLIK SINI-  kali ni lebih best sikit...huhu..Taaarraaaa...



Cik Mimie dapat PASHMINA, suka sangat. TERIMA KASIH BOSS, nanti bagi lah lagi OLE-OLE ye..hehehe..


Ini pulak baju yang Cik Mimie shopping dekat Zalora. baru semalam sempat pakai..hahaha..Snap dekat rumah Incik Kesayangan lepas balik dari daftar sekolah memandu. :)

p/s : Cik Mimie ada Sponsor satu Segmen nanti Cik Mimie promote ye :)

18 comments:

  1. Replies
    1. Hehehe...kat opis masa ni, tak boleh la nak bukak..haha

      Delete
  2. bestnyaaa, dapat hadiah dari china. untungla bos pemurah. hehe ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, tak minta pun dia belikan..hehe..orang dah bagi, terima je la..hehehe..

      Delete
  3. wah..best dapat ole2..luqman belum try la shopping kat zalora..huhu..sbb macam susah je nak beli outfit kt zalora..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Mimie pun takut jugak outfit tak muat..alhamdulillah lah, baju ni saiz L..tak ketat tak longgar untuk kami berdua :)

      Delete
  4. wah seronoknya dapat ole2..jauh tu dapat ole2..dan baju cik mimie tu serius cantik..suka la tengok..sweet2 la terutama tengok dengan partner kat sebelah tu..heheh..sangat sweet2 bebeh.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheh..terima kasih Kak Wana :) hehhhe..malu kita tau Kak Wana puji2 macam tu..rasa nak nyorok dalam almari je..hahahaha..

      Delete
  5. pasni leh r selfie pakai pashmina tu. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul..betul..jgn lupa selfie pakai pashmina :)

      Delete
  6. Alaaa dlm plastik mane nampak.. nnt sarung la ye... hehehe

    ReplyDelete
  7. Seronoknya Cik Mimie dapt ole2 dr jauh. Boss sangat pemurah :)

    ReplyDelete
  8. Woow..bestnyer dpt ole2 dr obersee^^

    ReplyDelete
  9. Seronoknya dapat hadiah.
    Baiknya hati bos.

    ReplyDelete
  10. seronoknya dpt ole2 dari bos..bos yg pemurah nih

    ReplyDelete
  11. hehehehe. bestnya boss bagi hadiah. saya pun ada dapat juga masa praktikal dulu ^^

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda