-->

CARI APE TU?

Saturday, December 20, 2014

CPUV KELAPAN DISEMBER : WORLDFOODS CAMPAIGN

Salam 1 Malaysia ^_^

Alhamdulillah, bulan ni mencurah-curah CPUV untuk blog Cik Mimie. Terima kasih MR.NUFFNANG kerana baik hati sangat...hehehe..Walaupun earning dia tak seberapa, tapi Cik Mimie bersyukur jugak. At least, yang sikit ni bila kita simpan lama-lama jadi banyak jugak..Semoga dimurahkan rezeki ini oleh-NYA..Amin :)


CPUV Campaign On Going

-INTI 2015 Cycle 1 Degree-
-Altel Digital Campaign-
-Mah Sing -Avenue Strret-
Mi sedaap Cup Noodles-
-Old Town White Coffee-
-Marigold UH-
-Marigold UHT Milk (PC)-
-Education NZ--
-Maybank #ILove-
-Musee Platinum Tokyo-
-Worldfoods Campaign-

Selamat tinggal Lactacyd dan jugak Rakuten yang telah pun credited. Selamat datang kepada Worldfoods Campiagn kumpul earning banyak-banyak ye...hahaha.. Iklan nuff malu-malu nak keluar dekat blog Cik Mimie ni. Kalau nampak jangan lupa klik-klik ye..Terima kasih ^^

 p/s : Esok ada appointment dengan doktor...!!

27 comments:

  1. tahniah cik mimie oii! hehe. appointment dengan doc? tak sembuh lagi ka?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Cik Fafa...Aah, stil tak sembuh algi la Cik Fafa :)

      Delete
  2. Alhamfulillah, tahniah cm. nak jugak. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you HSB..hehe..nnti ko dapat jugak :)

      Delete
  3. tahniahh cik mimie ! ^_^ smoga teruss byk2 dpt yee. hehe.
    ohh ada appoinment? pasal batuk ke? take care dalingg.. :'D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Jie Sayang..Amin..hekhek..aah pasal batuk :)

      Delete
  4. Sama lah earning tak banyak T_T Tapi tetap bersyukur, dah tahap tu je traffic hahaha. Eh appointment apa tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan? bersyukur sangat..at least ada jugak CPUV yang melekat :) Appointment dengan doktor pasal batuk Cik Mimie :)

      Delete
  5. tahniah cik Mimie :) alhamdulillah

    ReplyDelete
  6. bertuah cik mimie dihujani rezeki dari nuffnang.. :)

    ReplyDelete
  7. Kite myb dpt bnde yg sme kut.hihi..
    Tahniah

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda