-->

CARI APE TU?

Tuesday, December 30, 2014

Mewangi - Akim

Salam 1 Malaysia ^_^ 

Cik Mimie dah jatuh cinta dengan lagu ni sejak tengok cerita Zahira setiap Rabu & Khamis pukul 10.00 malam di TV3. Kalau nak tahu lagu Mewangi ni jadi OST untuk cerita ni, suka dengan suara Akim. Sedap giler..:) Cik Mimie asyik nyanyi lagu ni dekat Incik Kesayangan naik menyampah dia..hahaha.. :p

Lirik Lagu Mewangi – Akim & The Magistrate

Selamanya
Hati ini akan selalu memujamu
Mencintaimu
Seumur hidupku hanyalah padamu

Waktu
Dengarkanlah
Selalu dekatkan ku dengannya

Indah
Ku menutup mata
Satukanlah hati

Jadikan malam ku lebih indah
Jadikan siang ku lebih terang
Biarkan bungaku mewangi
Selamanya

Selamanya
Hati ini akan selalu memujamu
Mencintaimu
Seumur hidupku hanyalah padamu

Waktu
Dengarkanlah
Selalu dekatkan ku dengannya

Indah
Ku menutup mata
Satukanlah hati

Jadikan malam ku lebih indah
Jadikan siang ku lebih terang
Biarkan bungaku mewangi
Selamanya

Jadikan malam ku lebih indah
Jadikan siang ku lebih terang
Biarkan bungaku mewangi
Selamanya

Jadikan malam ku lebih indah
Jadikan siang ku lebih terang
Biarkan bungaku mewangi
Selamanya
credit  
 
http://www.melvister.com/wp-content/uploads/2014/11/zahira-tv3.jpg

P/S : Tak sabar nak tengok malam esok, sweet sangat En.Iqbal ni...:) 

11 comments:

  1. biasa dengar 2-3 kali macam tu ja.. cerita ni best tak?

    ReplyDelete
  2. saya pun suka sangat lagu ni!!! :D

    ReplyDelete
  3. aaa suka sangatttt lagu ni :D

    ReplyDelete
  4. betul tu best sangat lagu ni. Mula2 keluar kat radio, saya tak tahu penyanyinya siapa, ingatkan indonesia. Nasib hafal lirik sikit2, terus taip di google, keluarlah full lirik mewangi - akim and the majestic. Bila buka Youtube, terperanjat tengok ia lagu Akim AF, tak sangka suara Akim AF sesedap ini =)

    ReplyDelete
  5. ehem ! curang nie. #teamiqbal pulok ke ? hoho.
    lagu mewangi mmg terbaikk lah ! suka gilaa dgq. :D

    ReplyDelete
  6. Bila dgr lagu ni ntah kenapa leh feeling.......;-)

    ReplyDelete
  7. kak wana boleh layan juga kalau dengar lagu ni.. :)

    ReplyDelete
  8. x sempat nk layan drama melayu huhuh

    ReplyDelete
  9. Memang akak suka lagu ni. Tapi drama ni tak tengok plak...

    ReplyDelete
  10. Tak suka ex zahira tu. pastu zahid tetiba paksa zahira tunang ngn dia. Sian iqbal. Hehe

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda