-->

CARI APE TU?

Saturday, December 27, 2014

Simple GA: Friendship fridge magnet.

Salam 1 Malaysia ^_^

Selamat Pagi Semua!! Wah, Dr.Shikin buat Simple GA lagi...Jom la kita join reramai, memeriahkan lagi GA beliau :) Syarat pun mudah je :)

Hadiah Fridge Magnet dari Dr.Shikin :)


Syarat wajib:
- Follow blog aku.
  (Wajib nyatakan follower ke berapa bagi FOLLOWER BARU).
  * Kalau nak jadikan aku bloglist pun boleh.
- Buat 1 entri & backlinkkan ke entri ni.
  * Bukan backlinkkan ke blog nanti susah aku nak cari.
  * Aku xbuat banner :)
- Tinggalkan URL entri kat comment box.
- Pemenang dipilih secara random.org
- Tamat pada 11.59malam, 31/12/2014.
  * Akan dilanjutkan jika dirasakan perlu.
 
p/s : Gudluck Semua :)

21 comments:

  1. Thanks for joining, Cik Mimie.
    All the best.
    http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/12/simple-ga-friendship-fridge-magnet.html

    ReplyDelete
  2. goodluck cik mimie,, nt nak join jugak la..hihi

    ReplyDelete
  3. All the best, Cik Mimie. Semoga salah satu FM tu jadi milik Cik Mimie :)

    ReplyDelete
  4. Good luck cik mimie :) jom join GA yana :)

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen yang sama cik mimie!
    http://kerusiburok.blogspot.com/2014/12/simple-ga-friendship-fridge-magnet.html

    ReplyDelete
  6. salam..simggah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/12/simple-ga-friendship-fridge-magnet.html

    ReplyDelete
  7. hai :D singgah dari segmen yang sama ..goodluck ye
    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Xsmpt join. Kak shikin xbg tempoh lanjutan..wuuuu

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda