-->

CARI APE TU?

Thursday, December 11, 2014

PROMOSI SHOPPING ONLINE 12.12.2014

Salam 1 Malaysia ^_^

Salam Petang U Olls, bersempena dengan tarikh 12.12 esok. Kebanyakan Kedai Dalam Talian sedang membuat promosi besar-besaran. Ia juga bersempena dengan perayaan Hari Krimas dan juga Tahun Baru yang akan tiba beberapa hari sahaja lagi. So, disini Cik Mimie nak share beberapa Kedai Dalam Talian yang sedang berlumba-lumba memberikan harga runtuh kepada rakyat Malaysia. Apa tunggu lagi? Jomlah kita serbu sementara stok masih ada.


http://bm.zalora.com.my/women/all-products/?cmpgn_four=luckynumber12&sort=popularity&dir=desc&page=1&wt_em=my.Email.Newsletter.MY_NL2014-12-11_F_-_EN_FQ1.3083055.body_F_women_1_SA_0_0_10113782493221072_RSYS_2014-12-11&utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=MY_NL2014-12-11_F_-_EN_FQ1_3083055&utm_content=body_F_women_1_SA_0_0&zuid=10113782493221072

Lucky Number 12 - Promosi berlangsung selama 3 hari bermula dari semalam iaitu 10.12.2014 sehingga 12.12.2014. Antara barang-barang yang dijual dengan harga promosi iaitu RM12.00





Selain ZALORA, Nile.Com juga turut mengadakan jualan promosi selama 5 hari. Setiap barang mendapat potongan harga sehingga 80%. Wow, bukan senang nak dapat diskaun banyak macam tu. So, U Olls jangan lepaskan peluang ok. Untuk hari ini barang yang mendapat potongan harga ialah :-

11.12.2014 (Thursday)






Best tak? Ini untuk hari ni sahaja tau. Kalau nak tahu barang untuk esok boleh KLIK SINI :)


http://www.lazada.com.my/online-revolution/

The 12/12 Countdown, Ha yang ni pasti semua orang tahu kan? Esok LAZADA akan buat promosi giler kentang la orang kata. Sampai ada contest yang dianjurkan iaitu Shopping RM1212 at Lazada Malaysia [Contest] boleh klik kalau ada sesiapa yang belum join lagi. 

http://www.lazada.com.my/sneak-preview-flash-sale/

Ini dia SNEK PREVIEW untuk esok. Setiap satu jam ok.HA, Kena alert tau..Antara barang-barang yang dipromosikan ialah :-


Amacam? Menarik tak untuk hari esok? hahahaha..ades, akaun kosong-kosong ni..ada sesiapa yang nak belanja tak?

p/s : Jom shopping-shopping :)

13 comments:

  1. wow, semua sekali buat sekaligus. ni yang mengkopakkan duit orang ni. haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..kan? gaji da la xdapat lagi T_T

      Delete
  2. Mata akak yg tadinya mengantuk dah jadi besar bila baca perkataan promo, diskaun, % hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe..apa tunggu lagi kak...jom la shopping..hehehe :)

      Delete
  3. alahai..kenapa lah sale time ni...gaji lamat laie huhuhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan? hukhukhuk...buatla time gaji..baru syiok..heheh

      Delete
  4. wah, rambangnya tengok! ahhhhhhhhhhh tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkk.. hahahahaha

    ReplyDelete
  5. Murah giler flat shoes tu..dah lama x shopping online :)

    ReplyDelete
  6. Say no to shopping online buat masa sekarang. Poket dah rabak...hhuhuhu

    ReplyDelete
  7. Xsmpt godek ari tu..xpe la..nnt ade sale lg..hihi

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda