-->

CARI APE TU?

Wednesday, December 10, 2014

Ulangtahun Yang Ke-42 Bulan

Salam 1 Malaysia ^_^

Alhamdulillah, hari ini 10.12.2014 merupakan Ulangtahun Cik Mimie dan juga Incik Kesayangan yang ke-42 Bulan. So, kalau kita tukarkan bulan itu kepada tahun maka jadilah 3 Tahun 6 Bulan. *rasa macam baru je kenal dengan dia :)

http://www.punjabigraphics.com/images/1/happy-anniversary-poem.gif

http://www.coolnsmart.com/images/01/49718_original.jpg

Ucapan untuk Incik Kesayangan : Terima kasih atas segala pengorbanan syg selama ini. Terima kasih juga untuk kasih sayang yang tak pernah kurang even, kita selalu gaduh, berselisih pendapat tapi kita masih lagi percaya antara satu sama lain. I really LOVE u and I hope our relationship will everlasting till Jannah. Hope apa yang kita rancang untuk our future akan tercapai.Amin. ILYSM :)


Lirik Lagu Kamu Saja - Ainan Tasneem

Sayangku bagiku kau mempersona
Kau sempurna kau terima aku seadanya
Walaupun hidup tak selalunya indah
Hariku indah kerna kamu selalu ada

Hanya kamu saja yang mampu membuatku terbang tinggi
Kamu saja yang mampu membuat tidur ku lena
Kamu saja yang mampu membuat mimpiku indah
Kamu saja yang mampu membuat diriku gembira

Tak pernah terlintas di hatiku ini
Untuk curangi dan berpaling pada yang lain
Namamu saja yang terukir di hati
Kau menerangi diriku di kala ku sepi

Hanya kamu saja yang mampu membuatku selalu ceria
Kamu saja yang mampu membuat aku tertawa
Kamu saja yang mampu membuat ku jatuh cinta
Kamu saja yang mampu membuat diriku bahagia

Sayangku bagiku kau mempersona
Kau sempurna kau terima aku seadanya
Walaupun hidup tak selalunya indah
Hariku indah kerna kamu selalu ada

Hanya kamu saja yang mampu membuatku terbang tinggi
Kamu saja yang mampu membuat tidur ku lena
Kamu saja yang mampu membuat mimpiku indah
Kamu saja yang mampu membuat diriku gembira

p/s : Semoga apa kita rancang akan menjadi kenyataan :) Amin

20 comments:

  1. awwww. tahniah didoakan agar berkekalan hingga ke syurga. amin ***kerusiburok***

    ReplyDelete
  2. Salam sis :) singgah komen ^_^ alolooo sweetnyer >.< hehee.. semoga kekal bahagia yer :)

    ReplyDelete
  3. semoga cik mimie berbahagia dunia akhirat =)

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Alhamdulillah..moga pnjang jodoh kami :)

      Delete
  5. Happy anniversary yer... Moga berbahagia selalu ^-^

    ReplyDelete
  6. amboi, awat maneh sangat ni.hehe
    cepat2 naik pelamin tau. semoga Allah permudahkan jalan. amin. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. manis kah? hehehe,,,amin thank Cik Fafa :)

      Delete
  7. Tak lama dah ni nak makan nasik minyak. Hehe. 10.12 sama tarikh dgn birthday abang taufik batisah. Hehe :)

    ReplyDelete
  8. Happy 42-month Anniversary 2 both of u!

    ReplyDelete
  9. itu guitar pandai main atau action je hihihhi..alahai so sweet...sis JM doakan agar perancangan korang tercapai aminnn

    ReplyDelete
  10. ehem. :P

    happy anniversary cik Mimie. moga bahagia hingga ke Jannah. :)

    ReplyDelete
  11. Sweetnya..sama cantik sama padan..happy anniversary dear..cepat2 sampai seru ya..hihik

    ReplyDelete
  12. Semoga kekal bahagia.
    Cepat-cepat la kawin. Nak tengok CM bersanding atas pelamin

    ReplyDelete
  13. wahh lama tuu... smoga bkekalan..

    xsbar nak mam nasi minyak cik mimie :p

    ReplyDelete
  14. 42 bln..kire ha..sy xkire pon. Oh, nmpk sgt x romentik..hikhik

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda