-->

CARI APE TU?

Friday, December 5, 2014

Alhamdulillah!

Salam 1 Malaysia ^_^

Alhamdulillah, syukur sangat kepada Allah. Murah rezeki Cik Mimie bulan ni. Tak sangka menang beberapa GA dan Segmen yang Cik Mimie join. Terima kasih kepada penganjur dan juga Mr.Random sebab pilih Cik Mimie sebagai salah seorang pemenang. Terima kasih sangat-sangat ye :)


Cik Mimie menang topup RM5 dari Ana. Topup pun dah selamat Cik Mimie terima. Thank you Ana :)




Cik Mimie tahu pun dari pengajur yang tinggalkan komen dekat blog Cik Mimie. Terima kasih Cik Puan Jelita. Hadiah apa yang Cik Mimie menang tu, tak pasti lagi tak dinyatakan pulak..heee




Ini pula GA dari KB, tersenarai salah seorang dari 7 pemenang hadiah saguhati. Terima kasih KB dan selamat bercuti ye di Phuket..weee.. :)


p/s : Tahniah untuk pemenang lain juga :)

22 comments:

  1. wowwwww.... tahniahh tahniahh tahniahhh ! :D
    Meh la kongsi dgn madu sikit. madu muda x menang satu pun lgi. uhukkss.

    hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi,hahaha. nak share jugak tu. kalau hadiah dua dari bawah tu nak share camna? belah dua?=p

      Delete
  2. tahniah tau! berderet2 tuu. hehe. yang hadiah cik puan jelita tu rasanya cik mimie dapat shawl kot. kalau tengok sususan hadiah tu la. syok la dia naa. hehe ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Mimie pun tak pasti..hehehe..tunggu jela hadiah dia sampai nanti.hekhek..

      Delete
  3. wow, banyaknya..alhamdulillah rezeki tu cik mimie..kak wana pun menang juga untuk ga anamizu..^_^

    ReplyDelete
  4. Wahhhh, berderet menang GA.
    Tahniah mimie

    ReplyDelete
  5. wahhhh berderet2 memang hadiah ni CM.. murah rezeki.. smbil berblog, smbil dpt kwn. smbil dpt hadiah hehehe.. TQ sudi join GA kiteww aritu hehe.. alhmdulillah dah dpt tpup ek? ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, rezeki Allah..thank pd Ana jugak sebab anjur GA tu :)

      Delete
  6. tahniah! wah, banyaknya rezeki... untunglah :P

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda