-->

CARI APE TU?

Thursday, November 6, 2014

"1st Giveaway By Cik Puan Jelita"

Salam 1 Malaysia ^_^

Cik Mimie join GA lagi..hihihi..kali ini ditag oleh Cik Fafa dan juga Nanad :) Terima kasih U oll, Cik Mimie join tau...hehehe :)

Klik-klik banner untuk join :)

SYARAT-SYARAT

1. FOLLOW Blog Cik Puan Jelita aka cikjelita.blogspot.com
 (keputusan pemenang bertuah akan di umum dalam blog!) 

2. Copy PICTURE di atas ni dan link kan ke 
(Link kan ke entri "1st Giveaway By Cik Puan Jelita")

3. Sila letak TITLE entri dengan "1st Giveaway By Cik Puan Jelita" ye.

4. Sila TAG kan seberapa ramai kawan2 anda untuk join giveaway ni ye!
(minimum 3 orang!)

- Aina -
- Amy J -
- Hikayat Seorang Budak -

5. Sila TINGGALKAN LINK anda tentang "1st Giveaway By Cik Puan Jelita" di ruangan komen entri ini 
(Kalau takde tinggalkan link entri, penyertaan tidak di kira)

Giveaway ni bermula pada hari ini! 

( 20 Oktober -19 November 2014 )

p/s : Gudluck semu ^_^

18 comments:

  1. join jugak yee. hehe tq dan semoga sama2 luck! ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada kesempatan masa boleh la join :) hehe

      amin..mudah2 an,..

      Delete
  2. Replies
    1. Orite HSB :) Ko kena join jugak..hahaha :)

      Delete
  3. mekasih tag saya hehehe... nnti saya join ^^,

    ReplyDelete
  4. Gud luck cik mimie oiii...
    sapu abis la ga and segmen kali ni
    hehehhe

    ReplyDelete
  5. singgah sini dari giveaway yg sama.. :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/10/1st-giveaway-by-cik-puan-jelita.html

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda