-->

CARI APE TU?

Monday, November 3, 2014

Hadiah Dari BFF

Salam 1 Malaysia ^_^

Seronoknya Cik Mimie rasa hari ni, tadi abang posmen ada singgah rumah hantar bungkusan tok Cik Mimie. Da dapat agak dah dari siapa, sebab hari tu BFF Cik Mimie ada minta alamat nak bagi something katanya. So, barangnya dah pun sampai hari ini.


Cantik tak? Brooch and Pin. Actually, BFF Cik Mimie ni ada buat craft. Kreatif sangat orangnya, Cik Mimie pun  ada jugak order dengan dia. :) Hadiah untuk kahwin kakak2 Cik Mimie bulan 6 hari tu.



Bantal ni lah antara barang yang Cik Mimie order dengan BFF Cik Mimie ni..cantik kan? Design gambar semua ikut citarasa kita..dia akan buat apa yang kita nak :)

https://www.facebook.com/QasehHati04

So, kalau u oll nak boleh terjah FB dia. Klik je banner QASEH HATI ini :)

p/s : Thank BFF, terharu sangat :)  dari Terengganu barang ni sampai :)

24 comments:

  1. Cantik...bantal tu sekali dengan isi ke?

    ReplyDelete
  2. tahniah dapat hadiah :)
    memang kreatif kawan CM.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih HSB :)

      Die memang kreatif :)

      Delete
  3. bestnya dpt hadiah..
    comelnya hadiah tuu.. nt nadyya kawen bole la order bantal tuu ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Order tau jgn tak order :) Kawan Cik Mimie ni obses pink cam nanad jugak..haha

      Delete
  4. bestnya dapat hadiah.. hehe. cantik. mmg cantik hadiah kawen tu. hee. ^_^

    ReplyDelete
  5. Seronok ada BFF ni ... :)

    Errr... mohon berikan sokongan kepada entri saya ... berikan LIKE dan G+.

    Vitamin Shaklee Bagus Untuk Kesihatan

    Terima kasih ye .. :)

    ReplyDelete
  6. uuuish cutenya bantal tu..
    huurm lambat lagi nak kawen ni kekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..ala, xsemestinya bantal tok kawin je..bantal tok besday pun boleh ape :)

      Delete
  7. Replies
    1. Kan? Kalau Cik Mimie buat kompem tak jadi..heee :)

      Delete
  8. comelnya...
    boleh la order dengan dia nanti

    ReplyDelete
  9. Wahhh comellnye...
    Ase mcm nak berkraf felt balik je

    ReplyDelete
    Replies
    1. comel kan? ha, kraft la blik :) nak tgk hasil tgn Ayu :) mesti comel jugak :)

      Delete
  10. wahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, comel sangat!!!! bestnya orang bagi, BFF lak tu. ehehehe.. boleh bookmark ni, nnti sampai masa kot2 berkenan, boleh mnx tlg ^^,

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh2 :) Dipersilakan bookmark ye:) hehehe :)

      Delete
  11. Kiut bntal tu..tp cik abg cp x bkenan. Mcm bebudak. Haha

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda