-->

CARI APE TU?

Saturday, November 29, 2014

Jejak Link Mereka #6

Salam 1 Malaysia ^_^

Selamat Pagi Semua*ala2 intan payung dalam cerita upin ipin. Macam biasa, hari Sabtu Cik Mimie akan share dengan U olls tetamu-tetamu NUFFNANGERS Cik Mimie yang sangat awesome. Kenapa mereka awesome? sebab mereka tak jemu-jemu singgah blog Cik Mimie ni. So, sebagai penghargaan buat mereka semua. Cik Mimie nak terjah serta tinggalkan kesan tapak kaki di blog mereka...hahahaha... So, U oll yang lain-lain tu kalau nak terjah mereka pun boleh :) Jom kita berblogwalking!

  1. http://famf-tower.blogspot.com/
  2. http://dietdietsihat.blogspot.com/
  3. http://rainfallasleep.blogspot.com/
  4. http://nineteencapri.blogspot.com/
  5. http://nad-lifeisfun.blogspot.com/
  6. http://azrinrahim.blogspot.com/
  7. http://feycasnowie.blogspot.com/
  8. http://cerita2-islam.blogspot.com/
  9. http://sebabakusabrina.blogspot.com/
  10. http://jungundberuehmt.blogspot.com/
  11. http://www.blogparihh.com/
  12. http://sueakgogeous.blogspot.com/
  13. http://cikmanissweet.blogspot.com/ 
  14. http://ummi2m2s.blogspot.com/
  15. http://amysigadisweird.blogspot.com/
  16. http://ladiesingreen.blogspot.com/
  17. http://mama3farhanah.blogspot.com/
Hari ini, Cik Mimie tengok iklan Nuffnang sangat aktif. So, tunggu apa lagi dah singgah tu klik-klik la sekali..hehehe..tak susah pun :)

http://www.2lucu.com/wp-content/uploads/2014/09/kata-kata-semangat-ir-soekarno.jpg
credit : Google image
p/s : Keputusan interview SPA dah keluar - DUKACITANYA ANDA TIDAK BERJAYA. ;') mungkin bukan rezeki, fighting2 lagi Mimie :)

16 comments:

  1. jangan putus asa ya cik mimie masih muda lagi..bleh try lagi lepas ni..kalau ada rezeki takkan ke mana kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin..insyaAllah Kak Wana..terima kasih ye :)
      Sayang Kak Wana :)

      Delete
  2. hehe.. sgt aktif yer..
    mai2 tolong kli dan nak jalan2 jap blog mereka..
    yehaaa

    ReplyDelete
  3. arghh sedihnya, kink blog kite mesti tak tersangkut dekat sini.... hahhahaha nuffnang mesti benci kite ni! :D ahhahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha...nuffnang x benci la, dia lupa nak selitkan lettew..hehehe..cuba lagi ye Aisyah..:)

      Delete
  4. yey aku ada. hehe. inshaAllah ada rezeki lain cm :)

    ReplyDelete
  5. Xleh nk tlg klik sbb pakai fon la cik mimi... laptop dah jadi tukun da tuu

    ReplyDelete
  6. tak tersenarai. wuuu
    takpe cik mimie, mungkin lepasni dpt yg lebih baik, mne tahu kan? :D

    ReplyDelete
  7. takpa cik mimie, usaha lagi dan lagi dan lagi dan lagi. *tuju kat diri sendiri sebenarnya. hahaha ^_^

    ReplyDelete
  8. Yeay yeay yeay!! Tersenarai lagi hihihik :p

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda