-->

CARI APE TU?

Monday, November 24, 2014

Segmen Mari Berkenalan

Salam 1 Malaysia ^_^

http://nadialadzim.blogspot.com/2014/11/segmen-mari-berkenalan.html

Pemenang untuk segmen ni - 2 orang

Hadiahnya adalah sehelai plain shawl yang bernilai RM20 setiap satu. ^_^
Dan anda akan di letakkan dalam bloglist saya.

Pemenang akan dipilih secara random

Due Dater : 15 Disember 2015

25 comments:

  1. welcome home cik mimie. good luck yerr! ^_^
    rasa nak join gak tapi bulan depan la, lambat lagi due date. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Cik Fafa :)

      Join jgn tak join tau :)

      Delete
  2. Goodluck cik Mimie :) Nad pun join ni hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Nad :) Gudluck untuk Nad jugak :)

      Delete
  3. hai cik mimie! ana dari segmen yg sama jugak. dtg BW link kwn2 dari segmen ni hehe




    Luv,
    Anamizu

    ReplyDelete
  4. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda