-->

CARI APE TU?

Tuesday, November 25, 2014

CPUV KEEMPAT & KELIMA NOVEMBER : Mah Sing & Mi Sedaap Cup Noodles

Salam 1 Malaysia ^_^

Gud Morning U olls!! Alhamdulillah, ada CPUV yang melekat lagi. Kali ini 2 CPUV iaitu CPUV keempat & kelima untuk bulan ni. Terima kasih En. Nuffnang yang sesangat murah hati :) Semalam nampak Altel je, hari ini check lagi Mah Sing & Mi sedaap melekat skali..Alhamdulillah..Rezeki :)


CPUV Campaign On Going

-INTI 2015 Cycle 1 Degree-
-Clinique Sonic System-
-Altel Digital Campaign-
-Mah Sing - Avenue Street-
-Mi Sedaap Cup Noodles-

Tak tahu lah kenapa iklan-iklan ni malu nak muncul dalam blog Cik Mimie. So, tak dapat nak share dengan U Olls semua pasal iklan ni. Tapi, kalau U Olls nampak iklan ni muncul jangan segan silu klik2 dia ye:) Terima kasih daun keladi, Cik Mimie klik2 jugak nanti :)

p/s : Bos takde minggu ni, Yipppieee!! *settlekan kerja mana yang tak settle ^_^

26 comments:

  1. Camne cik Mimie boleh dapat 1-2 untuk satu iklan? Nad dapat mesti seketul seketul T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak sure la Nad T_T Cik Mimie tak tau macam mana Nuff boleh bagi CPUV sampai 2 ketul tu yunk :(

      Delete
  2. ohoi semua entri update pasal CPUV nim. kita makan hati je la. huhu tahniah2 rejeki gitu. Jom dapatkan Ole-ole dari Phuket!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xpe2, nanti mesti Nuff baik hati bagi dekat KB :)

      Delete
  3. Tahniah CM! Ade dua tiga ketul tu ikut iklan yg ditepek di blog. Tu jer..nk tau tgk blog qis :)
    Belog Miss Balqis

    ReplyDelete
  4. tahniah cik mimie! semoga terus dimurahkan rezeki. ^_^

    ReplyDelete
  5. murah rezeki cik mimie..tahniah dear :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..terima kasih Kak Wana :)

      Delete
  6. tahniah mimie
    semoga makin murah rezeki

    ReplyDelete
  7. kalau rajin update mesti byk yg masuk, jgn jadi seperti sis JM ni huhhu

    ReplyDelete
  8. Ooo snng ati klu boss xde ye cik mimie...
    pape pon thniah rezeki masuk..

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda