-->

CARI APE TU?

Friday, November 7, 2014

segmen : bersukan bersama cikgu ayu

Salam 1 Malaysia ^_^

Wah, Cikgu Ayu buat segmen lagi, kali ini mengenai SUKAN. Cik Mimie suka sangat-sangat, sebab Cik Mimie bekas Atlit sekolah dulu..hahaha...semua sukan Cik Mimie bedal :p So, Cikgu ayu ada tanya 4 soalan untuk segmen ini. Jom join :)


http://www.ayuinsyirah.my/2014/10/segmen-bersukan-bersama-cikgu-ayu.html


a) nama rumah sukan masa di sekolah rendah/menengah? .. kalau tak ingat takpe gthu warna rumah sukan pun boleh
 
-Sekolah Rendah : Nama Rumah Sukan MELUR @ KUNING
 
-Sekolah Menengah : Rumah JINGGA 
 
b) apa acara sukan yang anda sertai?
 
-Sekolah Rendah : Acara balapan = 100m, 200m, 4 x 100m, 4 x 200m. Lompat Tinggi, Lompat Jauh.
 
-Sekolah Rendah : Acara Balapan = 200m, 4 x 100m. Lompat Tinggi.
 
c) cite sikit kenangan semasa sukan dulu...semasa sekolah rendah/menengah
 
-Sekolah Rendah : Kenangan yang tak pernah lupa semua acara yang Cik Mimie masuk semuanya dapat medal..yeeaaayhh!! Suka sangat *budak-budak tau je la..heee
 
-Sekolah Menengah : Menang Emas untuk Acara Lompat Tinggi 3 Tahun berturut-turut. Perak untuk acara balapan. Bayangkan Cik Mimie sekolah Cina so, kena fight dgn budak2 Cina..memang terbaik la :)
 
d) ucapan buat ayu yang sibuk uruskan SUKAN SEKOLAH
 
Selamat berjaya dalam menguruskan Sukan Tahunan di sekolah Cikgu Ayu :) Hope, ianya meriahkan dan mendapat pujian :)

segmen ni akan tamat pada : 14 NOVEMBER 2014 jam 10 malam

P/s : Selamat bersegmen :)

12 comments:

  1. wow, cik mimie sekolah cina rupanya dulu. cuba cakap cina sikit. hehe. kira hebat la cik mimie ni dapat medal masa sukan. kalau cikfafa bab bersukan ni memang fail. tak minat. haha

    ReplyDelete
  2. SELAMAT BERSEGMEN akak.

    wah.. hebatnyaa akak... tahniah! :D

    ReplyDelete
  3. Amboii..dasat norr cik mimie
    Kalah den gini.
    Lompat jauh lompat tinggi bkn mknn ceq na..hihi

    ReplyDelete
  4. Wahhh kite geng...
    ehh bleh ke cmtu?? Dulu mmg aktif btl sukan ni... adik2 ayu sume pon budak2 sukan..
    ayu je sekolah biase.. heheheh

    ReplyDelete
  5. menarik jugak segmen ni....rase cam nk join jer... anyway selamat bersegmen cik mimie :D

    ReplyDelete
  6. Kita rumah sukan pun ckup malas nak pi.sampai kena panggil kat perhimpunan

    ReplyDelete
  7. fuyoo hebatnya sekola cina tuu..
    nadyya time sekola tak aktif la.. wuuu

    ReplyDelete
  8. Selamat bersegmen mimie.
    Mesti kaki panjang ni.
    Semua dia sapu. ;-)

    ReplyDelete
  9. selamat bersegmen CM..sis JM ni tak minat sgt sukan time sekoolah dulu..terpaksa je

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda