-->

CARI APE TU?

Saturday, November 1, 2014

10 Pengomen Tegar Oktober

Salam 1 Malaysia ^_^

Nampaknya bulan Oktober telah melabuhkan tirainya semalam. Hari ini bulan November telah menjelma :) Yeeaaayyhhh!! So, Cik Mimie nak share 10 orang PENGOMEN TEGAR blog picisan Cik Mimie ni. Terima kasih banyak-banyak diatas sumbangan komen-komen anda semua :) Cik Mimie sangat-sangat menghargai dan terharu :)

Drummmmm Rooollll

 



10 PENGOMEN TEGAR OKTOBER



Hikayat Seorang Budak - http://rainfallasleep.blogspot.com/



Siti Zawiah - http://sitizawiah95.blogspot.com/



Takde apa yang Cik Mimie dapat bagi dekat U Oll yang rajin mengomen ni. Terimalah certificate khas dari Cik Mimie :) Hope U Oll suka :)
 
p/s : Terima kasih kerana sudi mengomen ye :)

25 comments:

  1. Asslmkm.. Tahniah buat semua.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummusalam, terima Mimie :) Nama kite samalah..hee :)

      Delete
  2. tahniah untuk mereka semua. saya takde sebab komen tak banyak macam dorang. heeee :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe Anis :) Anis singgah pun Cik Mimie terharu jugak tau :)

      Delete
  3. wahahahahaha.. dapat sijil lah!! bestnya >.<

    mohon simpan ye kak XP mekasih... hee

    ReplyDelete
  4. Sama-sama kasih Mimie.
    Nak print buh dalam frame la ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...boleh2 :) Takde masalah mama :)

      Delete
  5. Amboiii siap award lagi tu ye...
    Thanx kat cik mimie jugak sbb sllu je singgh and tgllkn jejak kt blog usang aayu tu deh...
    Tnpa anda siapala daku

    ReplyDelete
  6. wahhh,thank you! suka! sorry baru sempat jenguk. ^_^

    ReplyDelete
  7. yeh tersenarai..
    thanks cik mimie .. cntek award ni.. muahhh cikedddd...
    cik mimie pon tersenarai jemari rajin kt blog nadya taw.. tq :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2 Nanad:) Muah jugak kat nanad sempat sudi komen2 kat sini :)heheh :)

      Terima kasih Nanad:)

      Delete
  8. hehe..rajin cik mimie buat certificate eh..
    good job :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takde la rajin sangat..hehe..buat mana yang mampu je :)

      Delete
  9. Thanks CM :)
    Dah lama nau tak dapat sijil XD
    Sory lama x singgah sini. Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. No biggie HSB :) Sama2 :)
      CM pun jarang2 BW skrg ni..sibuk skit..heee :)

      Delete
  10. wow.. best nyew cantik cert tu cik mie..
    congratulation y dpt cert.. huihi...

    ReplyDelete
  11. tahniah tahniah semua ^^ diorang ni mmg rajin mengomen..
    tak terkejar CT nak jenguk hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan? Hehehe...rajin sangat-sanagt..kekdang tak terbalas komen dorg semua ni..hehe :)

      Delete
  12. eh tak sangka Za tersenarai..terima kasih.. :)

    ReplyDelete
  13. hoyeee...bestnya..sis JM termasuk dalam list ke..cantik lah certificate tu..kalau CM hantar hard copy mesti sis dh masuk ke dalam frame

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda