-->

CARI APE TU?

Wednesday, April 1, 2015

"Segmen : Topup Giveaway by SukaGelak"

Salam 1 Malaysia ^_^

Setelah lama menyepi dari GA dan Segmen, hari ini Cik Mimie kembali. Jom join ramai-ramai dah nak due date ni :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2015/03/segmen-topup-giveaway-by-sukagelak.html
Hadiah
Topup RM10 x 3 pemenang.
Topup RM5 x 4 pemenang.

Due Date : 05 april 2015

p/s : Mengantok pulak hujan-hujan ni.. =_="

35 comments:

  1. selamat bersegmen dan good luck :) singgah malam ke sini .

    ReplyDelete
  2. gud luck Cik Mimie.. kalau tak guna topap bleh ganti ngan RM ke ? cewaaah pepandai aku hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..kena tanya penganjur la soalan tu..Cik Mimie tak tahu..hehe :)

      Delete
  3. Replies
    1. Thank you Aina comel..lama tak nampak..heheh :)

      Delete
  4. Selamat bersegmen cik mimi.. :D

    ReplyDelete
  5. Singgah dari GA yang sama..
    http://cikcandysour.blogspot.com/2015/04/segmen-topup-giveaway-by-sukagelak.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum.

    terima kasih sudi join segmen SukaGelak.
    senarai nama peserta dah keluar.
    boleh blogwalk dulu ye :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2015/04/segmen-tamat-senarai-peserta-segmen.html

    ReplyDelete
  7. good luck ya.. semoga ada rezeki buat kita..

    ReplyDelete
  8. shad singgah dari ga yang sama,
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2015/04/segmen-topup-giveaway-by-sukagelak.html

    ReplyDelete
  9. menang tak Cik Mimie? hehehe...

    saya klik2 nuff2 sekali ^^

    ReplyDelete
  10. Good luck. Singgah blogwalking dari segmen yang sama :) http://syaza-applemints.blogspot.com/2015/04/segmen-topup-giveaway-by-sukagelak.html

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda