-->

Pages

CARI APE TU?

Friday, April 17, 2015

"IntaNBerliaN Mega Giveaway 2015"

Salam 1 Malaysia ^_^


Alhamdulillah... ini tahun keempat IntaNBerliaN Mega Giveaway @ Giveaway tahunan di blog saya diadakan.. Giveaway yang sepatutnya dilancarkan setiap bulan Februari sempena bulan kewujudan blog IntaNBerliaNtapi untuk tahun ni terlewat sikit akibat kekangan masa.. Dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim secara rasminya saya lancarkan IntaNBerliaN Mega Giveaway 2015.. Moga IntaNBerliaN Mega Giveaway 2015 berjalan dengan lancar & mendapat sambutan yang menggalakkan... Aamiin.. (",)


Syarat-syarat @ Cara Penyertaan :-

1) Blogger yang menetap di Malaysia / mempunyai alamat di Malaysia
2) Buat Entry bertajuk "IntaNBerliaN Mega Giveaway 2015"
3) Letak banner IntaNBerliaN Mega Giveaway 2015 dalam entry
4) Letak link sponsor dalam entry
 5) Hantar link entry u all ke kotak komen entry ini
 6) Nak lagi senang, copy je entry ni.. (",)


TARIKH TUTUP : 30 APRIL 2015
PEMENANG DIPILIH SECARA CABUTAN BERTUAH.. ALISHA & AQILAH YANG AKAN CABUT UNDI (",)


P/s : Terima Kasih sebab sudi join IntaNBerliaN Mega Giveaway 2015 (",)

16 comments:

  1. gud luck cik mimie
    hadiahnya memang menarik

    ReplyDelete
  2. Good luck Cik Mimie..
    harap ada tuah di sebalik kelewatan masa tu yer...hehe

    ReplyDelete
  3. Goodluck cik mimie. Dari GA yang sama. Salam perkenalan. =)

    ReplyDelete
  4. dapat berlian dak ? hehehe gud luck..

    ReplyDelete
  5. Good luck utk mega GA, Cik Mimie :)

    ReplyDelete
  6. Selamat bersegmen cik mimie... :D

    ReplyDelete
  7. Assalam mimie,
    ghajin uols ni tau3
    iols tak terkejor
    sob3
    pa pun good luck lagi naaaaa

    ReplyDelete
  8. Papaglamz singgah dari segmen yang sama.

    IntaNBerliaN Mega Giveaway 2015. Jom terjah papaglamz...!!!

    ReplyDelete
  9. Puan deeba singgah dan follow dari giveaway yang sama.. good luck :)

    http://darikacamataseorangwanita.blogspot.com/2015/04/intanberlian-mega-giveaway-2015.html

    ReplyDelete
  10. sy terbang jauhh dr lapangan isyapurple.blogspot.com dan mendarat kat sini utk follow anda... hehe.. salam kenal .. :)

    ReplyDelete
  11. singgah sini dari segmen yang sama.

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2015/04/intanberlian-mega-giveaway-2015.html

    jom join segmen saya pulak :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2015/05/blogwalking-segment-by.html

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda