-->

CARI APE TU?

Thursday, April 9, 2015

Header Bertukar Wajah

Salam 1 Malaysia ^_^

Ha, siapa yang perasan header Cik Mimie sudah bertukar wajah?? Tak cantik pun, sesaja je rasa macam nak buat header baru. So, semalam mengambil masa dalam 20 minit terhasil header di atas tu. Mungkin akan bertukar bila Cik Mimie rasa rajin nak buat yang baru..hehe..peace :)


Bagi yang lupa ini header Cik Mimie sebelum ni.


Ini pula header sekarang, juz nak simple je :)

p/s : Takziah buat Kakak no.6 Cik Mimie atas pemergiaan Mak Mertua pagi tadi. Al fatihah.

21 comments:

  1. Replies
    1. Hai fie...rindunya...thank you Fie...:)

      Delete
  2. Best jadi orang pandai IT nie, header zumal bakal kekal selamanya... Hehe ^^
    Cantik header baru nie ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xpandai sgt la DZ..yg simple macam ni boleh la Cik Mimie buat..kalau nk yg awesome kena cari org yg lebih mahir sikit..hehe :)

      Terima kasih :)

      Delete
  3. Cantik, simple dan lebih comel header baru cik Mimie..suka tengok :) hebat lah..buat dalam masa 20minit jer?tabik la ucu!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe..tgh tunggu masa nak balik dr kerja..itu yg 20 minit je tu..nampak kemas sikit kan Kak Wana? hehe..terima kasih :)

      Delete
  4. cik mimie, suka header baru ni....lawa lah...20 min jer buat? hebat giler....kita kalau buat header, lama giler... hahahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mood nak mengedit tgh membuak2 tu yg 20 minit boleh siap..haha..kalau mood xde..jgn kata 20 minit silap2 seminggu pun belum tentu siap..ekekeke :)

      Thank Aisya :)

      Delete
  5. aha bukak2 tadi tgk da lain da pon..
    ttp ade bunga ros dia kan
    ehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe..itu mesti ada lambang cinta pada blog ni..ekekeke :)

      Delete
  6. haha la .baru perasan header cik mimie bertukar..akak punya rasanya lepas mei ni nak tukra header la pulak...sempena 2thun kawin kan..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..tgh rajin kak tu yg bertukar tu..yeeaayhh, tunggu header baru Kak fida pulak :)

      Delete
  7. cantik header baru.. akak jangan harap laa nak bertukar.. sama ada upah orang atau ada orang baik hati nak buatkan.. huhuhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Header simple2 je ni kak..Tak pandai nak buat yg meletup2..hehehe

      Delete
    2. ok laa walaupun simple.. asalkan boleh buat sendiri..

      Delete
  8. aaaa ah la Cik Mimie.. baru perasan.. tak habaq ceq tak nampak hahaa..
    terus laju focus ke entry hahaha..

    ReplyDelete
  9. cantik2.. striking hijau disitu..
    disekeliling merah makngah..

    ReplyDelete
  10. cantiknya header.... ekin pun teringin nak tukar header tapi xleh sbb laptop rosak huhuhu

    ReplyDelete
  11. cantik header baru cik mimie ni
    takziah kat kakak cik mimie

    ReplyDelete
  12. eh, ye la baru perasan. hehehe... comel2 ^^,

    takziah untuk keluarga mertua kakak Cik Mimie

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda