-->

CARI APE TU?

Saturday, April 11, 2015

"Saya Nak Menang Baju T-Shirt Rekaan Instashop Kloseteers Apparels"

Salam 1 Malaysia ^_^

 http://www.syahmizaludin.blogspot.com/2015/03/segmen-first-intro-giveaway-by_31.html 

Para pemenang yang bertuah seramai 3 orang akan dapat baju dengan design mereka sendiri atau design yang akan dilukis oleh Tea Oh Beng sendiri customizedly untuk anda sahaja. Awesome kan? 

Tarikh tutup penyertaan adalah pada 1 Mei 2015

 p/s : Jom join ramai-ramai :)

11 comments:

  1. memang awesome ga ni.moga ada rezeki cik mimie ya :)

    ReplyDelete
  2. Wah menarik nie, all the best Cik Mimie ^^

    ReplyDelete
  3. gud luck Cik Mimie =) dah menang tu mintak extra k hakhak..

    ReplyDelete
  4. good luck cik Mimie.. semoga ada rezeki buat kita..

    ReplyDelete
  5. wah menariknya teringin nak join gak

    ReplyDelete
  6. okay, yang ni berjaya menarik perhatian. hahaha. all the best cik Mimie :D

    ReplyDelete
  7. singgah sini . goodluck :)

    http://www.blogparihh.com/2015/04/saya-nak-menang-baju-t-shirt-rekaan.html

    ReplyDelete
  8. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda