-->

Pages

CARI APE TU?

Tuesday, September 15, 2015

Mood Down + Sedih + Stress

Salam 1 Malaysia ^_^




Why...why...why...T_T

Please be good to me..pagi tadi kau elok je kan? kenapa sekarang kau nak buat hal..tolong lah, jangan macam ni...tolong lah T_T

Aku sayang kau kot!!

LENOVO

please jangan matikan diri kau.

p/s : Maaf penggunaan 'aku' dalam entri ni, Cik Mimie tengah stress LENOVO buat hal.. Sedih T_T

30 comments:

  1. Hehe sama la..fara aritu pon hp lenovo pecah rabak..anak campak..baru pkai x smpi 6 bulan..sob3 stres abis

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pecah berderai pun Cik Mimie pernah rasa...hasih, xtau la knapa HP ni..

      Delete
  2. lenovo memg cept rosak kot...sama mcm kwn sye punye
    ape2 pun....


    jom join GA ni..rm200 menanti anda!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebelum ni dia ok je, xtau napa tetiba buat hal.. T_T

      Delete
  3. get well soon lenovo! sabar ye cik mie!! fighting! miss cik mie!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fieeeee....miss u! hukhukhuk... lenovo tengah sakit skrg ni..xtau nk hantar klinik ke tak..

      Delete
  4. hahhah sabau kak. tarikkk nafas.fuhh :p

    semoga cpt sembuh awak lenovo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...Lenovo still sakit lagi...huwaa...

      Delete
  5. Replies
    1. lenovo nya masih begitu jugak kak eyda T_T

      Delete
  6. Replies
    1. xboleh buat call n mesej...emergency call je, macam simkad x detect...lepas tu masa caj boleh on, buka caj off balik..T_T

      Delete
    2. Dia nak mintak baru tu... He he he...

      Delete
  7. lenovo nak manja2 dengan cik mimie kot!
    harap semuanya okay.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheheh...manja2 time tgh bulan memang haru ler... T_T

      Delete
  8. Sabar deh kak ekin lagi banyak dugaan di uji barang rosak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah, kak ekin pun byk dugaan kan? sabar mimie sabar.. :')

      Delete
  9. sabar cik Mimi.. hope hp tu ok balik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Kak Ros..hope macam tu jugak :')

      Delete
  10. sabar macam akak...hanset lenovo akak pun sekarang suka buat hal..kejab bateri out..kejab ok

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan? lebih kurg mcam tu jugak la lenovo Cik Mimie..

      Delete
  11. lohh..saspend je..LENOVO nye hal ke..SJM pun pernah kena..bukan dgn Lenovo hikss

    ReplyDelete
  12. Masih meragam ke lenovo cik mimie tu?

    ReplyDelete
  13. alamak.. macam mana keadaan dia skrang ?
    ayah CT ritu hp mragam gak.. dia geram sngt hempuk skali..
    terus x jem dah..

    ps : CT tak suruk Cik Mimie hempuk tepon tau..

    ReplyDelete
  14. da ok blm tuuu
    kene tuka baru la tu kot cik mimie
    ke da ade yang baru dah tu

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda