-->

CARI APE TU?

Wednesday, September 9, 2015

Wordless Wednesday #30 (2015) : Mini Reunion IKIP College

Salam 1 Malaysia ^_^



p/s: Tahniah Amoy (Syiqah) semoga berbahagia dan berkekalan hingga ke Jannah.. Who's NEXT??

19 comments:

  1. sesekali reunion macam nih best jugak kan cik Mimie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aaah, best sgt sebab memang lama sgt x jumpa diorang ni...lepas abis blaja 2011 baru tahun ni dpt jumpa..bygkan lah da 4 tahun..heee :)

      Delete

  2. Salam Blogwalking : www.yanieyusuf.com

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. melepaskan rindu yang lama terpendam..eceh :) hehehe

      Delete
  4. Best kan sesekali berkumpul reramai camni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best sgt SS :) masing2 masih juga macam dulu..xde yg berubah pun..hehehe..rindu nak study balik..:)

      Delete
  5. Who's next? Jeng jeng jeng.... Hi hi hi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeng..jeng...semua dalam gambar tu masih solo lagi..kecuali pengantin..hehehe :) ramai lagi belum kawin ni..hikhik

      Delete
  6. Ok..next Kak wana la bleh??? Hihik..mohon doakan ya..;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aminnn. Akak doakan utk Wana & Cik Mimie =)

      Delete
  7. wahhh mostly kwn2 sebaya cik mimie tu single ke?
    ehem~ kwn lelaki cik mimie xde yg single ke tu?
    mai la rekemen kat cik ana sorang dua kikikiki

    ReplyDelete
  8. time majlis cani lah leh berjumpa kan...bestnya cam jejak kasih je

    ReplyDelete
  9. best kalau dpt jumpe geng lama kan cik mimie
    tu suke kalau g majlis kenduri kawan2
    sekali gus jumpe kawn2 lama

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda