-->

CARI APE TU?

Thursday, September 24, 2015

JANA PENDAPATAN MUDAH BERSAMA EPHYRA.MY

Salam 1 Malaysia ^_^
Duta ephyra

Pernahkah U Oll terfikir untuk memulakan perniagaan tetapi kekurangan modal dan kepakaran?
Tak mengapa. Jom sertai program affiliate Ephyra.my dan berpeluang menjana pendapatan sampingan setiap sebulan. Daftar sekarang melalui link INI.
Apakah keistimewaan yang dibawakan oleh sistem affiliate Ephyra.my?:
1. Pendaftaran adalah percuma. Tiada sebarang yuran atau caj yang akan dikenakan.

2. Anda tidak perlu menyimpan sebarang stok.
3. Anda tidak perlu menguruskan order atau pembelian.
4. Anda hanya perlu berkongsi unik URL atau link yang disediakan ke semua laman media sosial anda seperti Facebook dan Twitter. Ataupun hanya dengan semudah melalui Whatsap dan bersedia untuk menerima komisen.
5. Anda berpeluang untuk menerima komisen sehingga 5% bagi setiap pembelian (bergantung kepada jenis produk) yang dilakukan oleh pelanggan yang di-referred oleh anda ke sistem kami.
6. Setiap referral akan di-tag ke akaun anda selama setahun. Anda akan mendapat komisen bagi setiap perbelanjaan mereka sepanjang tempoh tersebut!

Apa yang lebih menarik lagi?
1. Anda boleh meningkatkan lagi komisen anda dengan cara mengajak lebih ramai rakan-rakan anda untuk menjadi Affiliate Agent kami dengan menggunakan Unique URL atau link yang disediakan di ruangan dashboard akaun anda.

2. Contoh: Anda mengajak si A untuk menjadi agent. Maka anda akan mendapat komisen sehingga 3% (bergantung kepada jenis produk) sekiranya si A membawa pelanggan untuk membeli di Ephyra.my. Sekiranya si A mengajak si B menjadi agent, anda tidak akan memperoleh sebarang komisen sekiranya si B membawa pelanggan untuk membeli di Ephyra.my.
3. Pertandingan dan hadiah lumayan untuk Affiliate yang memberikan prestasi terbaik dari masa ke semasa.

Jangan tunggu lagi! Inilah peluang anda menambah pendapatan!
Terima kasih.
P/s : Jom tambah pendapatan dengan lebih mudah :)

21 comments:

  1. Replies
    1. Jom sama-sama kita jana pendapatan Kak Ros :) semoga ada rezeki buat kita :)

      Delete
  2. Amboi..bagusla..yg mana nak tambah side income ataupun main income mmg saya sokong..jom kaya dan kaya lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...amin...xsalah mencuba kan..hihihi

      Delete
  3. sis JM pernah guna sabun dan minum produk Ephyra ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok x produk dia Sis JM? Cik Mimie belum cuba lagi produk ephyra ni..nak cuba nnti :)

      Delete
  4. Akak baru tahu ephyra ni pun ada affiliate.

    Selamat pagi, Cik Mimie. Maaf dah lama tak berkunjung ke mari :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. baru lagi ni kak...usahasama dengan simplehijab :)

      xpe, Cik Mimie faham...hehehe..mimie pun jrg2 bw jugak skg ni...

      Delete
  5. Ooo, baru tahu ni. Erm boleh try ni. hehe. Thanks mimi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. try jangan x try tau :) ur most welkam scha :)

      Delete
  6. follower ke 1419 di sini.. :)

    Jemput singgah k..

    Entry terkini: "Nak buat ruang iklan"

    ReplyDelete
  7. teringin gak nak buat duit dgn Eypra...

    ReplyDelete
  8. wow.. nak kena baca betul2 kasi faham ni..
    gud luck Cik Mimie.. nanti bleh banje CT kit kat..

    ReplyDelete
  9. baru tau.. pernah rasa minum produk Epyra nih.. dapat sample dari member..

    ReplyDelete
  10. wah, macam menarik. in shaa ALLAH nanti kita try

    ReplyDelete
  11. tak join pon
    ayu kalau bab2 cmni mmg xpandai btl

    ReplyDelete
  12. senang tak nak join dia ? selamat menjana pendapatan sampingan :D

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda