-->

CARI APE TU?

Tuesday, September 29, 2015

CPUV #1 & #2 SEPTEMBER 2015 : THE FACE SHOP & DOVE HAIR CAMPAIGN

Salam 1 Malaysia ^_^

Good Morning U Olls!!! Omaigod, lamanya Cik Mimie tak update blog. Naik bersawang dah ni, adesss! Mood blogging memang betul-betul ke laut. Tak tahu la kenapa, buka blog tapi no idea nak tulis apa.. Huwaaa!!! benci tau!

So, hari ni Cik Mimie check CPUV. Alhamdulillah, Mr.Nuffnang memang sentiasa baik hati. Tak pernah lupa nak bagi CPUV dekat Cik Mimie. Lap U much2 la!!


CPUV Campaigns On-Going
-The Face Shop-
-DOVE Hair Campaign-

p/s : September bakal berakhir...cepatnya =_="

Thursday, September 24, 2015

JANA PENDAPATAN MUDAH BERSAMA EPHYRA.MY

Salam 1 Malaysia ^_^
Duta ephyra

Pernahkah U Oll terfikir untuk memulakan perniagaan tetapi kekurangan modal dan kepakaran?
Tak mengapa. Jom sertai program affiliate Ephyra.my dan berpeluang menjana pendapatan sampingan setiap sebulan. Daftar sekarang melalui link INI.
Apakah keistimewaan yang dibawakan oleh sistem affiliate Ephyra.my?:
1. Pendaftaran adalah percuma. Tiada sebarang yuran atau caj yang akan dikenakan.

2. Anda tidak perlu menyimpan sebarang stok.
3. Anda tidak perlu menguruskan order atau pembelian.
4. Anda hanya perlu berkongsi unik URL atau link yang disediakan ke semua laman media sosial anda seperti Facebook dan Twitter. Ataupun hanya dengan semudah melalui Whatsap dan bersedia untuk menerima komisen.
5. Anda berpeluang untuk menerima komisen sehingga 5% bagi setiap pembelian (bergantung kepada jenis produk) yang dilakukan oleh pelanggan yang di-referred oleh anda ke sistem kami.
6. Setiap referral akan di-tag ke akaun anda selama setahun. Anda akan mendapat komisen bagi setiap perbelanjaan mereka sepanjang tempoh tersebut!

Apa yang lebih menarik lagi?
1. Anda boleh meningkatkan lagi komisen anda dengan cara mengajak lebih ramai rakan-rakan anda untuk menjadi Affiliate Agent kami dengan menggunakan Unique URL atau link yang disediakan di ruangan dashboard akaun anda.

2. Contoh: Anda mengajak si A untuk menjadi agent. Maka anda akan mendapat komisen sehingga 3% (bergantung kepada jenis produk) sekiranya si A membawa pelanggan untuk membeli di Ephyra.my. Sekiranya si A mengajak si B menjadi agent, anda tidak akan memperoleh sebarang komisen sekiranya si B membawa pelanggan untuk membeli di Ephyra.my.
3. Pertandingan dan hadiah lumayan untuk Affiliate yang memberikan prestasi terbaik dari masa ke semasa.

Jangan tunggu lagi! Inilah peluang anda menambah pendapatan!
Terima kasih.
P/s : Jom tambah pendapatan dengan lebih mudah :)

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA

Salam 1 Malaysia ^_^




p/s : Hari ini belum ada Plan apa2 lagi.. :)

Wednesday, September 23, 2015

Tuesday, September 22, 2015

Cik Mimie Menang Giveaway Souvenirs Europe

Salam 1 Malaysia ^_^


Setelah lama menyepi, hari ini Cik Mimie cuba gigihkan jari jemari ni update blog, taknak biarkan dia sepi sensorang...kesian tau!! hukhuk.. So, hari ini Aisya telah mengumumkan para pemenang untuk Giveaway Souvenirs Europe. So, sesiapa belum semak lagi senarai pemenang boleh terjah SINI!!



Alhamdulillah, rezeki tak sangka menang dalam GA Aisya ni..hehehe...Thank Muchi-muchi Aisya dan juga Mr. Random :) 

p/s : Tahniah buat pemenang yang lain :)

"Az Zahin Turns 5 Giveaway by sihatcomelceria.com"

Salam 1 Malaysia 


DUE DATE : 26 SEPTEMBER 2015 (BIRTHDAY AZ ZAHIN)

p/s : SELAMAT HARI JADI UNTUK AZ ZAHIN YANG KE 5 :) SMEOGA MEMBESAR DENGAN SIHAT DAN MENJADI ANAK YANG SOLEH :)

Friday, September 18, 2015

Hari 1 Malaysia - Rompin

Salam 1 Malaysia ^_^



Plan ke lain pergi ke lain, that's my family...hahaha :)

Jenjalan kat Pesta Rompin, Hp rosak ihsan gambar dari hp kakak je la T_T

p/s : Mood berblogging teruk giler bulan ni T_T

Thursday, September 17, 2015

"Mini Giveaway By Impiana Cik Yanie 2015 #1"

Salam1 Malaysia ^_^





Syarat nak join? 

1. Follow belog IMPIANA CIK YANIE *WAJIB!*

2. Follow instagram [ yanieninie] & [impiana_cikyanie] *TAK WAJIB PUN*

3. Buat entri tajuk "Mini Giveaway By Impiana Cik Yanie 2015 #1" and copy banner kat atas serta BACKLINK kat entri original ni.

4. LETAK link entri korang kat kotak komen di bawah! 

Simple dan Mudah kan? Harap dapat sambutan. Bismillah. Sikit atau banyak yang join GA berjalan juga. Goodluck :)

TAMAT PADA :  18 SEPTEMBER 2015 !

p/s : Jom join ramai-ramai :)

Tuesday, September 15, 2015

Mood Down + Sedih + Stress

Salam 1 Malaysia ^_^




Why...why...why...T_T

Please be good to me..pagi tadi kau elok je kan? kenapa sekarang kau nak buat hal..tolong lah, jangan macam ni...tolong lah T_T

Aku sayang kau kot!!

LENOVO

please jangan matikan diri kau.

p/s : Maaf penggunaan 'aku' dalam entri ni, Cik Mimie tengah stress LENOVO buat hal.. Sedih T_T

Friday, September 11, 2015

“Giveaway Chocolate Vochelle by dyan zakhi”

Salam 1 Malaysia ^_^





Syarat-syarat
1. Follow blog dyan
2. Tepek banner (copy je kat atas tu ) & buat entri 
“Giveaway Chocolate Vochelle by dyan zakhi”
3. Letak url entry kat komen 
**komen anda akan diapprove 

Hadiah


Chocolate Vochelle Hazelnuts Box x 3 orang
Chocolate Vochelle Blackcurrants Bar x 2 orang

Tamat : 13 September 2015 , 11.59pm (1 minggu shj)
Keputusan : 14 September 2015

p/s : Tinggal berapa hari je lagi :)

Entri Tanpa Kata : Jumaat Yang Indah #48

Salam 1 Malaysia ^_^

credit

p/s : Jangan peduli apa orang nak kata :) Asalkan kita bahagia!

Thursday, September 10, 2015

"BROOCH Mini Giveaway"

Salam 1 Malaysia ^_^


Tarikh bermula harini ye. 06 september 2015

Tarikh tamat 22 september 2015

p/s : Gudluck semua!! :D

Wednesday, September 9, 2015

CPUV #1 & #2 SEPTEMBER 2015 : DOVE HAIR CAMPAIGN [PC] & WELCOME TO SHELL CAMPAIGN

Salam 1 Malaysia ^_^

Hellooo U Olls!!! Lama Cik Mimie tak story pasal CPUV Nuffnang kan? Almaklumlah, beberapa minggu yang lalu Nuffnang mangalami masalah teknikal. Cik Mimie tak dapat nak access, guna chrome tak boleh, guna mozilla tak boleh, Internet explorer pun tak boleh. Memang sadis sangat rasa..hukhuk.. Alhamdulillah, hari ini pergi Nuffnang ia dah berfungsi seperti biasa.. Yahoooo... :) Apalagi, Cik Mimie pun check CPUV dulu...hehe..Syukur, masih ada yang melekat.. Terima kasih Mr. Nuffang :D


CPUV Campaigns On-Going
-DOVE Hair Campaign [PC]-
-Welcome to Shell Campaign-

p/s : Banyaknya story, tak tahu nak cerita yang mana dulu =_="

Wordless Wednesday #30 (2015) : Mini Reunion IKIP College

Salam 1 Malaysia ^_^



p/s: Tahniah Amoy (Syiqah) semoga berbahagia dan berkekalan hingga ke Jannah.. Who's NEXT??

Friday, September 4, 2015

Giveaway 1.0 by ENA

Salam 1 Malaysia ^_^


Due Date : 08.09.2015

p/s : jom join ramai-ramai :)


Wednesday, September 2, 2015

Wordless Wednesday #29 (2015) : Senyum :)

Salam 1 Malaysia ^_^

google image

p/s: Senyum itu pengubat luka =)

10 Pengomen Tegar AUGUST 2015

Salam 1 Malaysia ^_^

Hello September!! Ini dia....... 10 Pengomen Tegar (PT) untuk bulan ini.. malas nak intro panjang-panjang. HAHAHAHAHA...

DRUM ROLL PLEASE!!! 
http://1.bp.blogspot.com/-myBV5OsbzyM/VDqXKxEAs9I/AAAAAAAAIaI/stXhTJvLRdA/s1600/drumkitty2.gif

10 PENGOMEN TEGAR AUGUST



"KHAS BUAT U OLLS!!"

Jari Manis - http://jarimanistravel.blogspot.com/ 

Bbwana Adienia - http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/

Scdha Sein (SS) - http://scdhaseinphoto.blogspot.com/

Ms. Kejupenyet - http://akukaudansesuatu.blogspot.com

 Cik Ash - http://cikash.blogspot.com/

  Siti Yang Menaip - http://sitiyangmenaip.blogspot.com/

Farrah MF - http://famf-tower.blogspot.com


Shahida Dzulkafli - http://kasihkuamani.blogspot.com

Anak IbuAyah - http://cahayaalammaya.blogspot.com/

Thank you U Olls :) Juara carta PT bulan ini kembali mengambil takhta beliau tak lain tak bukan jatuh kepada Jari Manis a.k.a Sis JM.Tahniah!!! :) Dan tak lupa juga ada PT baru untuk bulan ini Scdha Sein a.k.a SS wah tersenarai dalam PT Cik Mimie la...hehe Tahniah2!! Bbwana Adienia a.k.a Kak Wana dah kembali..yeaayhh! dan juga Anak IbuAyah a.k.a Nur As yang lama menghilang tu...Hehehehe.  Terima kasih sebab sudi conteng-conteng disini :) Bulan Ogos entry paling sikit dan tak banyak blogwalking..rasa nak nangis laju-laju je..hehehe..Apa-apa pun terima kasih buat semua yang sangat-sangat awesome :)

p/s : Sijil inspirasi sempena hari kemerdekaan #SehatiSejiwa :)

Tuesday, September 1, 2015

Hello September!!!

Salam 1 Malaysia ^_^

https://taniamarieartist.files.wordpress.com/2014/09/august-september.jpg

p/s : Hope bulan ni dapat balas semua jejak kengkawan :) PLEASE BE GOOD TO ME!