-->

CARI APE TU?

Thursday, May 16, 2019

TOLLYJOY HARI RAYA 2019 GIVEAWAY



Salam 1 Malaysia ^_^


Wah, lamanya tak join giveaway ni. Maklumlah, diri ni kejap ada, kejap takde. Mana yang singgah tu maaf ye, InsyaAllah Cik Mimie cuba balas jejak anda. So, hari ini rasa nak sangat-sangat join GA dari Mummy Lin. Mana tahu kan ada rezeki untuk My Little Hero Muhamad Nazeem Nashrullah ^_^. 


TOLLYJOY HARI RAYA 2019 GIVEAWAY - Assalamualaikum. Ramadan belum habis, dah cerita raya ye ! Seperti biasa lah, bulan Ramadan ini dan Ramadan tahun-tahun sudah mummy ada banyak giveaway berikan pada pembaca blog mummy dan juga followers facebook mummy (FB page). Salah satunya adalah TOLLYJOY HARI RAYA 2019 GIVEAWAY. Tollyjoy merupakan jenama yang mummy suka. Barangannya berkualiti dan harga pulak mampu milik ! Ha...best kan? Baju-baju Daim masa baby pun, kebanyakannya dari jenama Tollyjoy. Kain bajunya tak panas dan selesa Daim pakai.    TOLLYJOY HARI RAYA 2019 GIVEAWAY    Korang je nak cantik menawan di hari raya, anak-anak pun nak jugakkan !  Raya -raya ni, kita nak berjimat cermat kan? Kalau nak jimat, meh terus sertai TOLLYJOY HARI RAYA 2019 GIVEAWAY ini. Hadiah lumayan ye ! Hamper Tollyjoy berharga RM100 untuk di menangi. Bukan seorang atau dua orang pemenang yang hendak di cari tau ! Malah, mummy nak cari 10 orang pemenang ! 10 orang okay !  Apakah syarat-syarat TOLLYJOY HARI RAYA 2019 GIVEAWAY ini?    SYARAT-SYARAT TOLLYJOY HARI RAYA 2019 GIVEAWAY



Syarat-syarat untuk sertai TOLLYJOY HARI RAYA 2019 GIVEAWAY ini mudah je ! Untuk menjadi 10 PEMENANG TOLLYJOY HARI RAYA 2019 GIVEAWAY BERNILAI RM100. Korang just ikut steps di bawah ini :-


1. Menetap di Malaysia sahaja

2. ‘Like’ Tollyjoy Malaysia Facebook dan ‘Follow’ Tollyjoy Malaysia Instagram.


3. Lengkapkan slogan ini “Raya bergaya 2019 dengan Tollyjoy kerana…(tidak melebihi 20 patah perkataaan)


4. Share di Facebook masing-masing, tag me serta 3 orang rakan korang dan pastikan ada#TollyjoyHariRayaGiveaway #TollyjoyMalaysia #tollyjoyxazlindagiveaway 


5. Jawab slogan berserta nama dan email di ruangan komen blog ini.

Bagi yang ada blog, nak buat entri khas di blog pun boleh juga. Mana yang tak ada blog tu ...WAJIB patuhi 4 steps di atas tu ye !

Jika ada soalan mengenai giveaway ini, boleh contact mummy terus ye. Insyallah mummy akan cuba bantu.

Giveaway ini bermula dari 16 Mei 2019 - 30 Mei 2019 (2 minggu sahaja). Keputusan pemenang akan di beritahu pada 2bila-bila masa (awal Jun)

Jom sertai beramai-ramai TOLLYJOY HARI RAYA 2019 GIVEAWAY . Mana yang dah tak ada anak kecil pula, korang boleh war-warkan kepada rakan-rakan lain ye !

Terima kasih dan good luck semua !

p/s: All done :)