-->

CARI APE TU?

Friday, December 26, 2014

Postcards Giveaway from Germany & Czech Republic

 Salam 1 Malaysia ^_^



Syarat2 penyertaan:
  • Follow blog Jindrisska ni, dan blog Hanis Amanina. (wajib!)
  • Follow instagram ini LINK, kalau suka. (tak wajib pon! sunat jer)
  • Buat satu entry bertajuk 'Postcards Giveaway from Czech & Germany'
  • Bubuh banner dan backlinkkan ke salah satu blog penaja, iaitu INI atau INI.
  • Tag 3 orang rakan blogger, dan inform diorang sekali, jangan lupa :D
  • Tinggalkan URL korang di ruangan komen, salah seorang dari penaja. 
Mangsa Tag

Giveaway tamat pada
09 Januari 2015
(11:59 malam, waktu Malaysia)
p/s : Beberapa tempat di Segamat dah mula dinaiki air.. :(

26 comments:

  1. selamat bersegmen,
    Jemput singgah entry shad, Jom Aktifkan Mykad
    #prayforpantaitimur

    ReplyDelete
  2. selamat bersegmen cik mimie. inshaAllah nti ana join ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih ana :) Jangan lupa join tau :)

      Delete
    2. blm sempat join lagi. pastu di Nanad (loveneddy) pon tag kitew jugak kikiki

      Delete
  3. good luck untuk kita semua. hehe ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..Gudluck Cik Fafa..Thank you ye :)

      Delete
  4. good luck kak! maceh tag saya ^^,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2 Amy..Thank ye :) Nanti join tau :)

      Delete
  5. terima kasih yer sudi join giveaway kitorang... :D goodluck... insyaallah nnt kite updatekan list pesertanya yer... :D jangan lupa tag dan infrom kawan2 yang ditag yer... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2 Aisyah :) Ok2, dah inform mereka semua dah :)

      Delete
  6. thank you yeppp join GA kitorg! :D all the besttt, list peserta dah diupdate insyAllah :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2 :) Hehehe..baik, nanti terjah semak link :)

      Delete
  7. kak aisya ke tuu? kene join gini. hehe

    goodluck :)

    ReplyDelete
  8. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama, no.11 ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda