-->

CARI APE TU?

Monday, December 15, 2014

"iniblogke 600 bloglist"

 Salam 1 Malaysia ^_^ 
 
http://iniblogke.blogspot.com/2014/12/iniblogke-600-bloglist.html?m=1
  • Post bertajuk "iniblogke 600 bloglist"
  • Pastikan banner ni ada dalam post korang & linkkan kat post ini
  • Tinggalkan url post korang kat ruangan comment
15 blog bertuah (random.org) akan dipilih untuk dimasukkan kedalam bloglist (Disember 2014 - Mac 2015)
 
Due Date : 17 Disember 2014

16 comments:

  1. selamat bersegmen cik mimie....tahu x ape, masa kite terjumpe segmen ni semalam kan, tengok2 nama blognya 'inibelogke', nak aje kite jawab, 'haah lah...ape lagi'......kehkehkehkehk... :D gelak2 kite sorang2...sengal je kita ni :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe...pelik n unik nama belog die..inibelogke? Aisyah sila jawab..hahahaha.

      Delete
  2. Salam kenal dan salam singgah... cantiknya blog ni dengan berlatarbelakangkan bunga mawar merah... I like it

    ReplyDelete
  3. Salam rindu buat cik mimie..

    Maaf Kak wana baru free nak bw n komen :)

    Gd luck ya

    ReplyDelete
  4. Selamat bersegmen ye cik Mimie :) Moga terpilih hihihi

    ReplyDelete
  5. Thanks sudi join Iniblogke 600. Nantikan post mengenai 15 blog yang terpilih, hari ini :) p/s- Pelik ke nama blog? Hahahaha

    ReplyDelete
  6. Selamat bersegmen and all the best CM

    ReplyDelete
  7. Salam ziarah.. semoga berjaya :)
    http://nurulhidayahdiary.blogspot.com/2014/12/iniblogke-600-bloglist.html

    ReplyDelete
  8. selamat bersegmen cik Mimie ^^

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda