-->

CARI APE TU?

Tuesday, August 4, 2015

10 Pengomen Tegar JULY 2015

Salam 1 Malaysia ^_^

Selamat Datang OGOS!! malas nak taip panjang-panjang..hahaha...disebabkan dah lewat sangat keluarkan nama PT ni Cik Mimie straight to the point je la yer!  Ini dia....... 10 Pengomen Tegar (PT) untuk bulan ini.. U Olls semua AWESOME!!! ^_^

DRUM ROLL PLEASE!!! 
http://1.bp.blogspot.com/-myBV5OsbzyM/VDqXKxEAs9I/AAAAAAAAIaI/stXhTJvLRdA/s1600/drumkitty2.gif

10 PENGOMEN TEGAR JUNE



"KHAS BUAT U OLLS!!"


 Cik Ash - http://cikash.blogspot.com/


Shahida Dzulkafli - http://kasihkuamani.blogspot.com


Ms. Kejupenyet - http://akukaudansesuatu.blogspot.com


Hidayu Ayumie - http://hidayuayumie.blogspot.com/


Dunia Zumal - http://duniazumal.blogspot.com/ 


Izzeyda - http://izzeyda.blogspot.com/ 


Jari Manis - http://jarimanistravel.blogspot.com/ 
 

  Siti Yang Menaip - http://sitiyangmenaip.blogspot.com/


Sayidah Napisah - http://www.sayidahnapisah.com/


Farrah MF - http://famf-tower.blogspot.com


Thank you U Olls :) Juara carta PT bulan ini jatuh kenapa Cik Ash a.k.a Kak Ekin.Tahniah!!! :) Dan tak lupa juga ada PT baru untuk bulan ini Shahida Dzulkafli a.k.a Kak Sha & Sayidah Napisah. Terima kasih sebab sudi conteng-conteng disini :) Walaupun bulan Julai tak rajin update entry, tapi masih ramai yang setia berkunjung di sini.. Terima kasih :D

p/s : Mencari sesuatu!!

52 comments:

  1. Nama kak wana dan tak masuk dlm Carta..huwaaaa..bulan lepas mmg x Ada bw..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe2, bulan ni Kak Wana kembali tau..hehe :)

      Delete
  2. Tahniah buat semua yg tersenarai..

    Pasttt, cantik la sijil cik mimie buat.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sijil biasa je Kak Wana..tambah itu..tambah ini je :)

      Delete
  3. Apa yang cik mimie cari tu? Nak juga tau..Hehe

    ReplyDelete
  4. Ada di hujung carta. Sikit lagi nak tergolek hehehe thanks, Cik Mimie. Cik Mimie pun salah seorang tukang komen hebat blog akak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...nasib baik melekat kan Kak Farrah...hehehe..Terima kasih sudi memeriahkan blog Cik Mimie ni :)

      Delete
  5. comel penghargaan...tahniah semua...

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum...
    Terima kasih Cik Mimie...
    Kena kekalkan momentum nie.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam Kak Sha :)
      Hehe..chaiyok2 Kak Sha :)

      Delete
  7. cantiknya cert...nak curi boleh heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh2..:) untuk Sis JM semua boleh....hehehe

      Delete
  8. Cik Ash mengungguli tahta? wah!!! Tahniah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Si Ekin ni dgn hp rosak pun masih bertaring! :D

      Delete
    2. Hp Kak Ekin rosak..tp Hp Abe dia x rosak..hehehe

      Delete
    3. Hp abe ekin boleh komen time dia tido ekin guna la... hahaha kak farah masih lg bertaring ni

      Delete
    4. Hehehe...owh, nasib baik Kak Ekin ada HP Abe:) boleh tolong backup :)

      Delete
    5. tajam nye taring tu...akut hihih

      Delete
    6. Cik Mimie nasib baik HP abe blh back up kalau cik ash mnyepikan diri semua blog

      Delete
    7. Hahahahaha sis JM taring x tajam pun

      Delete
  9. nampaknya sis JM perlu berusaha keras lepas ni heeee

    ReplyDelete
  10. SS masih tak berjaya tembus carta nampaknya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe, bulan ni SS masih ada peluang :)

      Delete
  11. Agak2 SS ada peluang tak bulan August ni? Ha Ha Ha...

    ReplyDelete
  12. Tahniah buat semua yang tersenarai!

    ReplyDelete
  13. Kak Ros dah lama terkeluar carta. Hahahha.. Maaf ye Cik Mimie

    ReplyDelete
  14. Rasa komen kurang jah.kat.sini.jdi.juara pulak.hihihi sis JM jeling2 tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rezeki Kak Ekin jadi juara..hehe..jaga2, Sis JM tengok je tu..heheh

      Delete
    2. Tu la maybe bulan mengamuk sis JM hahaha

      Delete
  15. yeay ada jugak nama Eyda kat sini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeeayhh! Tahniah Kak Eyda :) Terima kasih memeriahkan blog ni :)

      Delete
  16. Wah kita pun adalah..
    Thanks Cik Mimie..
    Cantik sijil utk kali nie :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2 Ms.kejupenyet :) Terima kasih sebab memeriahkan blog Cik Mimie ni :)

      Delete
  17. yeayyy dpt sijil hahahah. nak sijil real pleaseee :p

    ReplyDelete
  18. Tak sangka boleh tersenarai gak ^-^

    ReplyDelete
  19. yeayyy
    dapat lagi
    blm sempat buat entry lgi ni
    heheheh

    ReplyDelete
  20. wahhh ai tak pernah dpat.nak jugak utk ogos ni hihi

    ReplyDelete
  21. yahuuu thanks Cik Mimie.. nanti nak buat entry kumpul semua cert lah untuk tahun 2015 hehe.. xdan la nak buat entry skrang ni.. nak siapkan 1 pun seksa..

    maceh Cik Mimie..

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda