-->

Pages

CARI APE TU?

Monday, August 3, 2015

Kad Raya Dari Kakak Manis :)

Salam 1 Malaysia ^_^


Huwaaaa!! sibuk betul lately ni. Entri pun jarang nak melekat. Ampunkan Cik Mimie, I olls cuba untuk mencari masa. So, hari ni 3.8.2015 bermakna dah 3 hari bulan Ogos menjelma. Sangat pantas masa berlalu, senarai PT belum sempat nak update. Sabaq na!

Kad Raya selepas raya diterima lagi, kali ini datangnya dari Kakak Manis kita. Siapa lagi kalau bukan Si Jari Manis tu a.k.a Sis JM :)

Setelah berminggu-minggu menunggu baru posmen jumpa jalan ke rumah Cik Mimie..ekekeke..nasib baik tak jumpa posmen tu, mahu Cik Mimie sound se das dua...hikhikhik.. 



Terima kasih Sis JM, Kad Raya Sis Cik Mimie dah selamat terima. Hehehe..terima kasih atas ucapan di dalam kad raya tu. tak dan nak reply..ekekeke..

p/s : Tengah cari idea nk create sijil untuk PT :)

24 comments:

  1. cantik kad raya tu.... apa2 pun moga terus sukses di bln ogos ni.. :D

    ReplyDelete
  2. cantik kad raya tu.... apa2 pun moga terus sukses di bln ogos ni.. :D

    ReplyDelete
  3. Dah dapat!!!...sama-sama Cik Mimie...

    ReplyDelete
  4. cakkk!!! kak wana datang sini nak jenguk cik mimie cayang.. :)

    ReplyDelete
  5. alololo..comelnya kad raya dari sis JM..hihikk..best la..banyak koleksi kad raya cik mimie ya..tahniah..

    ReplyDelete
  6. Bukan main manis lagi senyuman cik akak kartun tuh! Berderet gigi dia hihihi

    ReplyDelete
  7. suka kad raya camnie... menawan dan menarik..

    ReplyDelete
  8. Memang comel kad raya nih.... Sebab pemberi dan penerima pon comel juga...

    ReplyDelete
  9. Tulisan Jay Emm paling senang nak cam.. Ha Ha Ha...

    ReplyDelete
  10. Tahniah ., syoknya dapat kad raya...

    ReplyDelete
  11. Alaa janganla marah abg posmen... Hihi

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. tuan yang hantar je tak comei heee

      Delete
    2. Tuan yg sentiasa manis hihihi

      Delete
  13. Menarik kad raya dari JM nie ^-^

    ReplyDelete
  14. ayu lagi tak update ape ha
    aishh lambat sngat da nie

    ReplyDelete
  15. cik mimie,nak kad raye next year ehh haha sbb raye taun ni da abes :D

    ReplyDelete
  16. uiks Cik Mimie.. scan ke apa ? hehehe..
    perfect gambarnya..

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda