-->

Pages

CARI APE TU?

Tuesday, August 18, 2015

''Souvenirs dari Europe Giveaway Contest''

Salam 1 Malaysia ^_^


http://jindrisska.blogspot.de/2015/08/eh-eh-raya-dah-habes-ker-giveaway.html

1.  Follow blog JINDRISSKA.BLOGSPOT.COM.

2. Buat 1 entri bertajuk ''Souvenirs dari Europe Giveaway Contest''. Tepekkan banner, dan backlinkkan ke blog JINDRISSKA.BLOGSPOT.COM. Tinggalkan URL blog korang di ruangan komen entri ni.

3.  Komen sekurang-kurangnya 5 entri di blog JINDRISSKA.BLOGSPOT.COM. Kasi ar komen yang best-best sikit. Yang penting, ikhlaskan hati anda ketika mengomen. Hihihi :D

4.  Disebabkan ini bukan giveaway semata-mata, tapi adalah contest, jadi aku ada sediakan kertas soalan untuk korang semua. Hanya yang menjawab dengan betul berpeluang menang hadiah souvenirs yang aku nak kasi ni. Hihihi. Borang di sini KLIK.



Due date : 31.08.2015


p/s : Jom join ramai-ramai :)







13 comments:

  1. Menarik GA contest ni.Kak wana belum join lagi..apapun, all the best dear..

    Psstt, Apa cer birthday si dia???

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak Wana nanti join tau!! support Aisya :)

      Hehehe...everything smooth :) thank Kak Wana :)

      Delete
  2. Aisya buat GA? menarik ni...good luck CM

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah Aisya wat GA Sis JM :) Jom la join skali..hehe :)

      Thank you :)

      Delete
  3. eh cik mek Aisya ni ada buat GA ke.. hehehe..
    samalah lama tak jenguk diorang.. weekend je dapat line tenet laju..

    ReplyDelete
  4. terima kasih cik mimie sudi join giveaway kita :D all the best tau :D

    ReplyDelete
  5. jln2 dr segmen yg sama! GL :D

    http://asdydimension.blogspot.com

    ReplyDelete

  6. Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga.. Maaf menganggu yee.. Good LUCK .. :)


    GIVEAWAY BIRTHDAY MUM&SISTER TENGKUBUTANG (31Aug)

    AidilAdha GA Dyana Hassan (15Sept)



    ReplyDelete

  7. Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga.. Maaf menganggu yee.. Good LUCK .. :)


    GIVEAWAY BIRTHDAY MUM&SISTER TENGKUBUTANG (31Aug)

    AidilAdha GA Dyana Hassan (15Sept)



    ReplyDelete
  8. Hai... good luck.. singgah dari segmen yg sama...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.com/2015/08/souvenirs-dari-europe-giveaway-contest.html

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda