-->

Pages

CARI APE TU?

Wednesday, August 5, 2015

Wordless Wednesday #26 (2015) : Dulu VS Sekarang

Salam 1 Malaysia ^_^



p/s: Muka dah semakin bulat!!

39 comments:

  1. Replies
    1. Reality dia memang bulat Kak Sha..kemarin jumpa member skolah...dia pun cakap dah berisi...hukhuk

      Delete
  2. Muka cam tak meningkat usia je...heheheh senyum makin manis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Senyum hari2 Kak Farrah...itu rahsianya...ekekeke :) Im turn 25 this year..tua dah tu...heee

      Delete
    2. Ye sayidah, 25 tahun da ni...tua sangat..hehehe :)

      Delete
  3. Replies
    1. Awet muda ke? hehehe.. trick kamera hp kot..hihihi

      Delete
  4. Dulu lain skrg lain..
    Huhuu dulu bujan skrg bakal kawen..
    eh2 betul ke tu Cik Mimie?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin...insyaAllah, semoga Allah permudahkan jodoh Cik Mimie..ekekeke :)

      Delete
    2. ha, nak ngorat lettew...hahaha

      Delete
  5. Cik Mimie ke tu? Awat lain benauuuu....

    ReplyDelete
  6. Fweeeiiit Biru! Nak ngorat boleh? He He He...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Feberet colour SS kan? Maaf borang dah penuh..ekekekek..

      Delete
    2. perghh baru nak g isis borangg ni hahah

      Delete
    3. Ala, lambat la sayidah ni..borang dah penuh dah..hahaha

      Delete
  7. Replies
    1. Slim ke Kak Ekin? gambar dan reality tak sama...hehe

      Delete
    2. Yup nmpk slim ygbterbaru tu...

      Delete
  8. nampak badan macam slim skit.. apapun senyuman cik Mimie memang manis..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Puasa turun 3 kilo Kak Eyda :) Eh, manis ke..ini yang rasa nak senyum sepanjang hari..heheh ^____^

      Delete
    2. takleh lawan manis senyuman sayaaa kihkih

      Delete
    3. Senyuman manis Sayidah boleh buat iklan colgate :D

      Delete
  9. makin bulat??? makin kurus ada lahh! hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hakikatnya tidak begitu wahai adikku..hehehe

      Delete
  10. Replies
    1. berseri sebab time ni raya..memang gumbira ler...hehehe

      Delete
  11. makin bertambah umur semakin sweet, comel dan semakin kurus...ape rahsia nya

    ReplyDelete
    Replies
    1. tiada rahsia diantara kita..hehehe..myb sebab bulan pose tu yg nampak kurus..tp raya naik balik dah.. T_T

      Delete
  12. u looks blue...teringat kat 'sorang' tu...biru sentiasa di hati

    ReplyDelete
    Replies
    1. 'Sorang' sister sado..Am I right Sis JM? :)

      Delete
  13. ehh bulat tang mane
    macam makin kuruih je cik mimie oii
    amboii jaga badan naa

    ReplyDelete
  14. tak bulat pun lah cik mimie oiy, makin kurus ni, sila bg tips

    ReplyDelete
  15. yeke bulat ? same je kite tgok. hehe

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda