-->

Pages

CARI APE TU?

Friday, August 28, 2015

Giveaway Merdeka 2015 Mialiana.com

Salam 1 Malaysia ^_^


Sempena bulan Ogos, bulan kemerdekaan ini, Mia nak buat Giveaway Merdeka 2015 yang simple. Hadiahnya berupa 18 Fridge Magnet Ringgit Malaysia. Ole-ole dari Kelantan.


Tanggal 31 Ogos 1957. Merdeka!! Merdeka!!

Jom join giveaway ini... syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Giveaway Merdeka 2015 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
  5. Giveaway akan tamat pada 11.59 malam 31 Ogos 2015.
Pemenang akan dipilih melalui random.org dan keputusan akan diumumkan pada 3 September 2015.

nak join giveaway ini, sila klik pada banner..

24 comments:

  1. salam jumaat ..jln2 blogwlking skjap..selamat berjaya yeeerr :)
    http://ilovebunga89.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. dari segmen yg sama..goodluck :)
    http://strawberrysgurls.blogspot.com/2015/08/giveaway-merdeka-2015-mialianacom.html

    SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN

    ReplyDelete
  3. Salam Mimi..Akak singgah dari GA yang sama..All the best ya
    http://www.akifimtiyaz.com/2015/08/giveaway-merdeka-2015-mialianacom.html

    ReplyDelete
  4. SELAMAT MENYAMBUT HARI KEMERDEKAAN

    http://www.azneyshamsuddin.com/2015/08/giveaway-merdeka-2015-mialianacom.html

    ReplyDelete
  5. best ga ni..apapun, moga ada rezeki cik mimie :)

    ReplyDelete
  6. good luck cik mime & selamat hari kemerdekaan.

    ReplyDelete
  7. Singgah Sni Jln2..Mimi Dari GA Yg Sama..

    http://mimirheem.blogspot.com/2015/08/giveaway-merdeka-2015-mialianacom.html#.VeLEJiWqqko

    Jemput Ke Blog Mimi Ya..Ehekk..

    Semoga Berjaya.

    ReplyDelete
  8. Good luck! Dan selamat merdekaaaa! #sehatisejiwa

    ReplyDelete
  9. salam singgah dari segmen yang sama...semoga berjaya....

    http://mardiahdiana.blogspot.in/2015/08/giveaway-merdeka-2015-mialianacom.html

    ReplyDelete
  10. good luck (=

    http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/08/giveaway-merdeka-2015-mialianacom.html

    ReplyDelete
  11. Singgah sini...good luck untuk GA ini

    ReplyDelete
  12. Salam Merdeka... Terima kasih kerana sudi join Giveaway Merdeka 2015 Mialiana.com

    Senarai peserta telah dikemaskini di http://www.mialiana.com/2015/09/senarai-peserta-giveaway-merdeka-2015.html

    Semoga berjaya (^_^)

    ReplyDelete
  13. dr GA yg sama... gud luck yer (^^,)

    ReplyDelete
  14. gud luck =) haaa.. duit duit.. duit raya haji..

    ReplyDelete
  15. Salam ziarah dari segmen yang sama:

    http://www.mariafirdz.com/2015/08/giveaway-merdeka-2015-mialianacom.html

    Semoga berjaya... ☺

    ReplyDelete
  16. Dah taw pemenang ke Cik Mimie menang tak

    ReplyDelete
  17. ayu dtg dari GA yg sama.. singgah la ke blog ayu..ayu ada juga buat segmen..nanti boleh la join ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2015/08/giveaway-merdeka-2015-mialianacom.html

    ReplyDelete
  18. Assalmualaikum wbt , / Salam Sejahtera. Saya jemput awak join Ga.. Maaf menganggu yee.. Good LUCK .. :)
    GA 1st Year Blog Anniversary | aryshafayyadh (10sept)

    AidilAdha GA Dyana Hassan (15Sept)

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda