-->

CARI APE TU?

Tuesday, August 18, 2015

Selamat Hari Jadi Kesayangan

Salam 1 Malaysia ^_^


Hari ini 18.08.2015, genaplah umur Incik Kesayangan doplohlima tahun. Seperti yang dirancang semalam, semuanya berjalan dengan lancar. Walaupun kantoi sikit dengan abang ipar. HA HA HA.. Dulu, sambut birthday diorang kira berenam je, tapi sekarang berlapan...masing-masing dah ada 'handbag'. Papepun memang happening, layan kerenah si Yaya n Rayyan sekali.

Tempat yang Cik Mimie pilih semalam ialah Nanyang Kopitiam di One Segamat Mall. Sebab senang nak beli kek sekali dalam mall tu. So, jom kita layan gambar semalam.. Terobek!!











Happy Birthday in advance buat abang ipar Cik Mimie Taufik (20/08) dan juga Razis (21/08). Semoga menjadi suami dan ayah yang soleh buat keluarga masing-masing :)

To my dearest Mr. Muhamad Najib, Happy Birthday to you. Semoga dipanjangkan umur, diberi kesihatan yang baik, dimurahkan rezeki dan sentiasa si bawah lindungan-NYA. U know how much i love you. And hope tahun depan Insha Allah will be our day's to be HALAL . Amin :)

p/s : Lupa nak snap gambar hadiah yang Cik Mimie bagi dia, takut kantoi punya pasal..Hahahaha..

21 comments:

  1. Alahai sweetnya pic Cik Mimie dan en.kesayangan tu..semoga dipanjangkan umur dan bahagia selalu dgn ucu Mimie..

    Kak wana doakan agar kalian cepat2 jd pasangan yg halal..amin..doakan kak wana juga tau..hihik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Kak Wana atas doa tu...hehehe.. :)

      Semoga Kak Wana pun cepat2 kawin dgn En.Tunang :)

      Delete
  2. wewitt..happy birthday.. ^_^ suami kak yoorin pon org segamat.. Batu anam.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Kak Yoorin :)

      Eh, yeker... Cik Mimie orang Pekan Jabi :)

      Delete
  3. naper besday boy berkerut je dahi nya...banyak mikir ke hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang style dia macam tu..berkerut memanjang...hahaha..

      Delete
  4. baru 25? selamat hari lahir Najib..semoga sentiasa sihat dan tahun depan jaga CM baik2 tau....kepada CM jangan lupa jemput sis JM ke majlis hari bahagia nanti heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Sis JM..nanti sampaikan kat dia :)

      Hehehe...Insha Allah, akan jemput Sis JM nanti :)

      Delete
  5. psst : CM dan En Kesayangan WAJAH SEIRAS...kabarnya jodoh panjang..in shaa Allah amin!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin...semoga berkekalan hingga ke Jannah..hehe :)

      Delete
  6. Selamat Hari Lahir untuk En. kesayangan Cik Mimie..
    Moga uolll sweet2 selalu

    ReplyDelete
  7. happy birthday to him... ehhe... so sweet cik mie kita ni.. hik3x!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank Fie :) eh, kita tak sweet pun.. hehehe :)

      Delete
  8. salam dan selamat harijadi utk ehem ehem tuu., hehe2

    ReplyDelete
  9. hepy bday utk diorang. wahhhhh ini encik kesayangan die hehehe. moga dipermudahkan urusan nanti :)

    ReplyDelete
  10. atotototo Cik Mimie itew romantik la.. alahai..
    so abang ipaq pun sama2 di celebrate eh.. sporting gila..

    semoga mudah urusan korang berdua ya.. CT kad vvip kan kan..

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda