-->

Pages

CARI APE TU?

Sunday, August 16, 2015

JANA PENDAPATAN MUDAH BERSAMA "SIMPLEHIJAB"

Salam 1 Malaysia ^_^

STICKY POST SILA SCROLL UNTUK ENTRY BARU

Pernah tak UOlls terfikir untuk memulakan perniagaan tudung? Tapi dalam masa yang sama U Olls kekurangan modal dan kepakaran? Tak mengapa. Jom sertai program affiliate tudung SIMPLEHIJAB dan U Olls akan berpeluang untuk menjana pendapatan sampingan setiap sebulan. Daftar sekarang dengan hanya klik pada gambar.

 http://simplehijab.co/?id=intd


Dibawah ni, Cik Mimie kongsikan beberapa keistimewaan yang dibawakan oleh sistem affiliate SIMPLEHIJAB :

1. Pendaftaran adalah PERCUMA. Tiada sebarang yuran atau caj yang akan dikenakan.
2. Anda tidak perlu menyimpan sebarang stok.
3. Anda tidak perlu menguruskan order atau pembelian.
4. Anda hanya perlu berkongsi unik URL atau link yang disediakan ke semua laman media sosial anda seperti Facebook dan Twitter. Ataupun hanya dengan semudah melalui Whatsap dan bersedia untuk menerima komisen.
5. Anda berpeluang untuk menerima komisen sehingga 10% bagi setiap pembelian (tertakluk kepada jenis tudung) yang dilakukan oleh pelanggan yang di-referred oleh anda ke sistem kami.
6. Tiada had tempoh yang ditetapkan untuk penerimaan komisen bermaksud anda akan tetap menerima komisen selagi mana SIMPLEHIJAB beroperasi.

Selain itu, apa yang lebih menarik lagi tentang SIMPLEHIJAB ini ialah:
• Anda boleh meningkatkan lagi komisen anda dengan cara mengajak lebih ramai rakan-rakan anda untuk menjadi Affiliate Agent kami dengan menggunakan Unique URL atau link yang disediakan di ruangan dashboard akaun anda.
• Anda berpeluang untuk menerima komisen sehingga 5% bagi setiap pembelian (tertakluk kepada barangan) yang dilakukan oleh pelanggan yang di-referred oleh 'your referred agents' ke sistem kami.
• Namun anda tidak akan menerima sebarang komisen bagi pembelian daripada pelanggan yang di-referred oleh agent yang di-referred oleh 'your referred agents'.

Menarik bukan? Tak salah kalau kita ingin mencuba. PENDAFTARAN PERCUMA!! So, tunggu apa lagi. Nak daftar? KLIK SINI :)

p/s : Mudah hanya berkongsi LINK U Olls di semua laman sosial media :)

44 comments:

  1. wah, nampak menarik juga kan cik mimie..mudahnya nak jana pendapatan sekarang ni kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu Kak Wana..tak salah kita mencuba kan :) mana tahu rezeki kita :)

      Delete
  2. nanti cik mimie boleh belanja saya sehelai hijab ye =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah, namy :) doa2kan Cik Mimie diperluaskan lagi rezeki :) amin..

      Delete
  3. Replies
    1. Thank Sis JM..betul tu xsalah pun mencuba.. :)

      Delete
  4. Replies
    1. Hai Siti..lama tak nampak..main nyorok-nyorok ye? :) hehehe

      Delete
  5. Replies
    1. Ada rezeki boleh travel macam SS guna duit poket ni..hehehe :)

      Delete
    2. Insyallah Cik Mimie... SS doakan! Aamin...

      Delete
  6. Replies
    1. Yeeayhh! semoga diperluaskan lagi rezeki buat kita :)

      Delete
  7. hmm... menarik juga ni...

    psssttt thanks join segmen nak url blog #17. blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2015/08/senarai-url-blog-17.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank Kak Mia..nanti Cik Mimie terjah sana ye :)

      Delete
  8. ala cik mimie
    cmne ni
    tak paham laaa
    nak join jugak la

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ayu join je dulu..prtghan bulan 9 baru mula..:-)

      Delete
  9. Nk join tapi ada masalah sikit tablet rosak pulak susah nk buat nanti Mimie terangkan kak ekin ya

    ReplyDelete
  10. Interesting! Boleh buat tambah2 pendapatan :)

    ReplyDelete
  11. Zumal pun dah join juga... All the best k ^-^

    ReplyDelete
  12. semoga berjaya CM..sis JM ni malas huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Sis ..hehehe.. T rajin join tau :-)

      Delete
  13. sx lagi cik en jalan2 entry ini..
    GiveAway Sketch Picture By Eintan Nurfuzie
    Nak Sketch Pic free?
    Jom test luck korang kot kot terpilih
    dan berita baiknya, terbuka untuk blogger, faceboker dan instager..
    http://www.nurfuzie.com/2015/08/giveaway-sketch-picture-by-eintan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank invite kak EN :-) insyaAllah t join ye :-)

      Delete
  14. Tahniah ... Cepat pi tuntut ...
    http://emmadianastory.blogspot.com/2015/08/pemenang-ga-sempena-500-followers.html

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum
    Saya jual powerbank,oppo n3,iphone dan gadjet lain
    jemput lawat blog saya

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    lawat IG untuk lebih banyak gambar nurnasuha96_
    whatsapp +60196117811

    ReplyDelete
  16. wah macam menarik je Cik mimie...
    nak join jugakkk

    ReplyDelete
  17. salam, balas kunjungan..follow here juga :)

    ReplyDelete
  18. bisness bisness.. nanti boleh pow Cik Mimie..

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda