-->

CARI APE TU?

Sunday, January 27, 2013

Terima Kasih Kawan!!

Salam 1 Malaysia ^_^

Hai guys!! nak bagitau ni, minggu lepas Cik Mimie ade beli Casing handphone from my friend Qaseh Hati. die create sendiri semua craft ni. Sangat2 comey dan boleh demand ikut citarasa u all sendiri.
Actually die baru sahaja berjinak2 dalam bisnes handcraft ni. Nak tengok tak casing yang Cik Mimie beli dari beliau?? Ni dia..Comey tak??


Dan 1 lagi handphone strap & keychain

 special 4 me Ajib Love Mimie *comey kan?? :)

Ha, kalau u all nak mcm ni cepat2 add beliau kat fb Qaseh Hati. Dekat situ macam2 u all boleh tengok.
Antara yang beliau craft ialah :-

-Handphone Case
-Handphone strap & Keychain
- Id Holder
-Car Charm
-Brooch Felt
-Pendrive Case
-Broadband Case

and macam2 lagi yang comey2 ^_^

jom2!! terjah beliau.

For Qaseh Hati Terima kasih untuk hp case yang comey tu tau!! :)

p.s: Wat Promote jap tau kawan!! hehehe

I'm Back!!!

Salam 1 Malaysia ^_^

wah!!! rinduuuunnyyeerrrrr.... Dah bersawang blog ni kan?? Lama betol Cik Mimie tak update post baru. Actually, bukan tak nak update.. masa je xde.. :( siyesly, rindu nak update post, blogwalking, terjah2 blog kiut2..xpe2! from now, Cik Mimie akan curi masa sikit tok kembali aktif!! ada sapa2 kat yg sini yang dah lupekan Cik Mime ke?? :( *sedeynye kalau ada yang lupe.

For this entry, just nak bagitau u all yang Cik Mimie dah kembali!!


Hope, masih ade yang sudi baca blog Cik Mimie and Support Cik Mimie ye??

Akan kembali dengan entry2 baru...

Daaaa,,, (^_^)v