-->

CARI APE TU?

Sunday, January 27, 2013

Terima Kasih Kawan!!

Salam 1 Malaysia ^_^

Hai guys!! nak bagitau ni, minggu lepas Cik Mimie ade beli Casing handphone from my friend Qaseh Hati. die create sendiri semua craft ni. Sangat2 comey dan boleh demand ikut citarasa u all sendiri.
Actually die baru sahaja berjinak2 dalam bisnes handcraft ni. Nak tengok tak casing yang Cik Mimie beli dari beliau?? Ni dia..Comey tak??


Dan 1 lagi handphone strap & keychain

 special 4 me Ajib Love Mimie *comey kan?? :)

Ha, kalau u all nak mcm ni cepat2 add beliau kat fb Qaseh Hati. Dekat situ macam2 u all boleh tengok.
Antara yang beliau craft ialah :-

-Handphone Case
-Handphone strap & Keychain
- Id Holder
-Car Charm
-Brooch Felt
-Pendrive Case
-Broadband Case

and macam2 lagi yang comey2 ^_^

jom2!! terjah beliau.

For Qaseh Hati Terima kasih untuk hp case yang comey tu tau!! :)

p.s: Wat Promote jap tau kawan!! hehehe

10 comments:

  1. untunglah...anyway,lame x contact..hehe

    ReplyDelete
  2. Fahmi Mislan: hahaha, untung sgt ade kwn yg kreatif ni, nk wat sndiri malas..hahaha.. yup, lama cntct.. pe cer??

    ReplyDelete
  3. cer cer?i dh kje...ala..kje bese2?ko?smbil2 tu masih la lgi layan blog..huhu

    ReplyDelete
  4. sama la kita.. sudah keje jgk..keje bese2 :) lama x layan blog ni..sian kat die..

    ReplyDelete
  5. haha...ko gitu leh la blnje...haha...xsmbg dgree?

    ReplyDelete
  6. haahahaha...knapa aku lak?? ko la blnje aku :p.. xsmbung pun..

    ReplyDelete
  7. klo gitu ko blnje aku..aku blnje ko..hahha..adil dn saksama!hahak

    ReplyDelete
  8. hahahaha..ok2!! done..keje ane?? perak ke??

    ReplyDelete
  9. kje kl je....nie ble nk nikahnye?...huhu

    ReplyDelete
  10. nikah?? insyaallah, bile sampai seru nikah la t :)

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda