-->

CARI APE TU?

Wednesday, May 27, 2015

Entri Tanpa Kata : Akhirnya!

Salam 1 Malaysia ^_^


Setelah 2 minggu menunggu, akhirnya siap jugak!! Terima kasih Incik Kesayangan sebab tolong ambilkan lesen ni..hehe..

p/s : Raya tahun ni dah boleh drive sendiri...Yeeaayhh!!

41 comments:

  1. perghhhh! tahniah la ye...Sally jugak yg takde lesen lagi :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sally : Terima kasih Sally, inipun terpaksa ambil sebab kalau tak duk umah jela kita ni xde driver..hahaha..

      Nani : Xpe2..slow2..ada rezeki Sally dgn Nani nanti tau :)

      Delete
  2. akak..bulan 10 baru tukar Lesen...sebab 2013 hari tu terbuat utk 2 tahun terus...tak merasa lagi lesen kad macam ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..bape bulan je lagi nak bulan 10..nanti merasa la Kak Fidah pegang kad mcm ni..sama je cam ic..hee

      Delete
  3. dah kuat semangat ke nk drive ni ....
    tahniah

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah Eima, nak taknak kena kuatkan semangat jgak..hehe :)
      Terima kasih..

      Delete
  4. yeay...
    mesti mimie plg teruja nak drive sana sini time raya nanti =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hrehehe...teruja sgt ni namy..tapi kereta xde ni..mcm mana nk drive..hahaha

      Delete
  5. Tahniah sis. Jeles saya. Dari tahun lepas nak belajar tapi kena tipu pulak T-T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank Wawa...Lar yeker..Kenapa orang tu tipu? ambil atas agent ke?

      Delete
  6. lesem memandu dah cantik eh sekarang...ingatkan mykad

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah, lesen memandu dah baru dah skrg ni..sama macam mykad :)

      Delete
  7. en kesayangan tu syg sgt kat CM tu..untung badan hihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haruslah kena sayang..kalau tak sayang kita bagi makan penumbuk dekat muka dia...kuikuikui...

      Delete
  8. yeay!!...he..hati2 memandu nanti ye follow undang2 jalan raya..jgn jadi spt sis JM..bila mula2 dpt lesen thn 2002 tu sampai dalam mimpi memandu sbb excited hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah, akan berhati2 ketika memandu...minta dijauhkan la dengan segala musibah di jalan raya..hehe..amboi sis JM dia punya eksaited sampai dalam mimpi..hehehe..

      Delete
  9. wahhh bestnya ada lesen! tahniah cik mimie :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih Aisya :) Panjang langkah Cik Mimie lepas ni..ekekeke..

      Delete
  10. cik mimie, nnt jangan lupa 'tick' dekat kotak keinginan kat sidebar ni...dah dapat dah lesen memandu tuh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..ye2, lupa pulak nak tick kat situ..hikhik..thank Aisya... :)

      Delete
  11. tahniah cik Mimie dah dapat lesen akhirnya.. akak tahun lepas siap buat utk 5 tahun terus lesen baru nih.. ni kes malas nak menunggu untuk renew lesen.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul2...better panjangkan tempoh due date die..kalau tiap2 tahun nk ngadap JPJ ase mls lak..haha..

      Delete
  12. Yeayyy...
    Tahniah cik mimie. Pasni fokus beli keta plak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeayhhh!!:)
      Dengar-dengar Abah kesayangan nak hadiahkan sebijik kereta..ekekeke..

      Delete
  13. anis pun baru-baru jugak dapat lesen memandu real punya. hahaha. setelah setahun guna lesen memandu P. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah untuk Anis jugak :) Cik Mimie lesen motor dah lama ada..skrg je baru pass amik kereta..hehehe

      Delete
  14. aishh kita pnya tak siap2 pon lagi
    selamba je bawak kereta dgn lesen mati

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..xpe, selagi JPJ tak tahan...hikhik..cepat2 Ayu renew...

      Delete
    2. baik2 ayu, takut kena saman je nanti..

      Delete
    3. tula blm ade mase lagi ni nak curik
      haha ala kak eyda xmo la doa cmtu
      mintak2 dijohkan

      Delete
  15. Tahniah cik Mimie :) Akhirnya kan dari dulu baca progress lesen ni hehe akhirnya settle

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..itula..alhamdulillah, berkat kesabaran..dapat jugak dengan sekali test je..hahaha..xsanggup nk repeat2..

      Delete
  16. tahniah cik mimie.. hehe.. ha, boleh la drive sendiri pas ni... meronda sakan la cik mimie nanti.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. itula..hehehe...berangan2 nak bawa mak abah jalan2 je..heheh :)

      Delete
  17. Wahhh, panjang langkah la Cik Mimie sekarang. Boleh vroommmm vroooommmm raya!

    ReplyDelete
  18. boleh merempit dah lepas ni Cik Mimie hehehe..
    hoyeh hoyeh..

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda