-->

CARI APE TU?

Monday, May 4, 2015

Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur

Salam 1 Malaysia ^_^




{ Click banner di atas untuk sertai }

Hadiah :
RM50 Cash x 10 pemenang

Mula : 3 Mei 2015 | Tamat :17 Mei 2015


Syarat-syarat wajib :

1. Tulis entry yang bertajuk Segmen Cash RM500 2015 by Aku Penghibur

2. Follow blog :


3. Like Fanpage :


4. Follow instagram :

@acik21, @sayidah napisah, @norazilah72



** idea segmen mudah ini dikreditkan pada mialiana.com

p/s : Maaf Instagram takde :)

18 comments:

  1. assalamualaikum terima kasih kerana sertai segmen acik.
    Semak senarai peserta yang telah di kemaskini
    Pastikan kamu mengikuti syarat yang telah di tetapkan untuk berpeluang untuk menjadi pemenang

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum...mama dtg singgah ke sini...

    http://maszull.blogspot.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum...mama dtg singgah ke sini...

    http://maszull.blogspot.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html

    ReplyDelete
  4. good luck cik mimie. jemput join GA kita pulak :D

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen yer Cik Mimie ^^

    ReplyDelete
  6. good luck cik Mimie.. semoga ada rezeki buat kita..

    ReplyDelete
  7. menarik sangat segmen ni..banyak duit tu.. :)

    ReplyDelete
  8. semoga kita ada terselit dalam senarai pemenang nanti.. amin.. :D

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen yg sama .. hehee http://www.ciksepet.com/2015/05/segmen-cash-rm500-2015-by-aku-penghibur.html

    ReplyDelete
  10. Dah umumnya pemenangnya? Kena check ni...hehehe

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda