-->

Pages

CARI APE TU?

Sunday, May 10, 2015

Selamat Hari Ibu a.k.a Happy Mother Day's

Salam 1 Malaysia ^_^

 http://2.bp.blogspot.com/-d467DvtTCzc/VTI08VpRMlI/AAAAAAAAAkQ/MHUwCX7HBQE/s1600/happy-mothers-day.gif

Hari ini 10 Mei 2015 bersamaan Hari Ahad minggu Kedua. Seperti kita semua tahu hari ini ialah Hari Ibu di seluruh dunia :)

Buat Emak Puan Lipah Binti Ason

Chenta Hati Cik Mimie :)
Terima kasih di atas segala pengorbanan dan perhatian mak selama ini. Adik bersyukur kerana dikurniakan emak setabah dan sekuat emak. Bagi adik hari-hari adalah hari ibu, tak perlu tunggu 10 mei ini :) Adik sayang emak ketat-ketat, sekarang kesihatan emak sentiasa terganggu. Adik berdoa hari-hari agar Allah sembuhkan emak dan panjangkan usia emak. Emak nak tahu apa yang sentiasa buat adik bahagia? Adik bahagia sangat bila adik masak, lepas tu tengok emak & abah makan bertambah. Bukan sekali atau dua kekadang lewat malam pun still makan lagi lauk yang adik masak. Bahagia sangat emak :) Mungkin ini juga yang emak rasa bila emak masak dan anak-anak emak makan dengan selera sekali sampai bertambah nasi di pinggan :) 

InsyaAllah, adik janji yang adik sentiasa akan jaga emak. Teman emak pergi Fisio, ambil ubat emak. Kita dah janji bulan puasa nanti nak pergi Terwaih sama-sama macam tahun-tahun sebelumnya. Seronok kan? :) 

Semoga Allah, memberkati dan melindungi Emak dan Abah serta memberi kesihatan yang baik. Amin

Sayang Emak!!!

Selamat Hari Ibu.

Tak lupa juga buat Kakak-Kaka Cik Mimie dan jugak Kakak Ipar Cik Mimie

Selamat Hari Ibu buat

Normah Md Yusop
Normala Md Yusop
Norlizana Md Yusop
Nora Md Yusop
Zubaidah Md Yusop
Zuriawati Md Yusop
Zuriyani Md Yusao
Maziah Ali Mohamad

Dan............

Semua Ibu-ibu diseluruh dunia!!!

p/s : Esok penentu segalanya - Still counting #Nervous

20 comments:

  1. hehehe happy mothers' day acik hehehe..

    ReplyDelete
  2. semoga kita kan slalu jadi anak2 y terbaik soleh solehah bahagia lagi membahagiakan ibubapa kita.. insyaAllah amin... happy mothers day to all.. ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin..InsyaAllah..sama2 kita upgrade diri kearah ini :)

      Delete
  3. satu hari kena bagi mak rehat dan anak2 pula buat kerja... happy mothers day...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu..:) happy mother day juga untuk Sis KM :)

      Delete
  4. selamat hari ibu buat semua yang bergelar ibu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari ibu buat Kak Eyda jugak :)

      Delete
  5. happy mothers day untuk semua ibu di luar sana termasuk ummi saya juga :)
    seronok kan bila tgk family makan berselera apa yang kita masak. rasa penat tu bebaloi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari ibu buat Ummi Amy :) Betul tu..rasa bahagia sangat :)

      Delete
  6. Selamat hari ibu buat ibu seluruh Malaysia ^-^

    ReplyDelete
  7. semoga ibu cik mimie sentiasa diberikan kesihatan yang baik..dan jadilah anak yang berbakti pada orang tua selagi hayat mereka masih ada..peringatan buat kak wana juga ^_^

    ReplyDelete
  8. untuk mummy firash xde ke?
    hehehehe selamat buat mereka semua ye
    amboii adikk

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda