-->

CARI APE TU?

Tuesday, May 26, 2015

CPUV #5 MAY 2015 : MAXIS ONEPLUS ONE

Salam 1 Malaysia ^_^

Alhamdulillah, CPUV kembali menjelma di blog Cik Mimie. Sebelum ni ia agak malau-malu kucing je nak singgah, tapi hari ini Cik Mimie dapat lagi. Terima MR. NUFFNANG kerana bagi CPUV melekat dekat blog picisan ini.


CPUV Campaigns On-Going
-Panadol - Superhero Parent- 
-McDonald's Family (PC)-
-Maxis OnePlus One)- 

Mesti ramai yang bosan singgah sini kan? balik-balik entry segmen and GA je yang ada..maaf ye kawan-kawan semua, Cik Mimie agak sibuk sedikit. GA & segmen tu pun Cik Mimie join sebab nak support kawan-kawan semua. InsyaAllah, Cik Mimie akan kembali..tunggguuuu!!

p/s : Kalau nampak Iklan ni menari-nari, jangan lupa menari dan Klik-klik sekali tau :) Arigato!

12 comments:

  1. faham...kadang2 nak update ntry pun tak tau nak taip apa kan..

    ReplyDelete
  2. banyaknya cpuv cik Mimie yang on going.. apapun tahniah tau..

    ReplyDelete
  3. saya pun sama,, asyik post pasal GA je.. :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah Cik Mimie, dah lama tak tengok Nuffnang Zumal...

    ReplyDelete
  5. wah, wah..rezeki lagi tu cik mimie..tahniah :)

    ReplyDelete
  6. Tahniah mimie... rezeki murah ni

    ReplyDelete
  7. hahahha xpenah bosan
    kalau bosan suh dorang xyh singgah
    hahahahah
    xape la ayu pny blog tu lagi ramai bosan
    asyik2 firash je

    ReplyDelete
  8. tahniah. saya pun dapat CPUV walaupun income masih sen Alhamdulillah tetap rezeki.

    ReplyDelete
  9. cepat2 kembali cik mimie...sebelum kita plak busy....arituh kita pon entri segmen dengan GA jer....masuk bulan 5 da recover balik :D

    ReplyDelete
  10. Sama la kita cik mimie oiii...
    Kadang-kadang ada idea nak menulis tapi takde masa. Bila ada masa idea plak takde. Tu yang penuh dengan GA

    ReplyDelete
  11. mehla kasi CT sket cpuv ni Cik Mimie..
    sedih huwaaaa...

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda