-->

CARI APE TU?

Friday, May 29, 2015

Entri Tanpa Kata : Jumaat Yang Indah #36

Salam 1 Malaysia ^_^

http://www.kata2hikmah.com/uploads/26657d5ff9020d2abefe558796b99584.jpg
Google Image

p/s : Sama2 Kita mengamalkannya :)

18 comments:

  1. Jom buat sama2. Untuk saham kita di sana :)
    Salam Jumaat, Cik Mimie!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom...semoga menjadia amalan berterusan buat kita..Salam Jumaat juga Kak Farrah :)

      Delete
  2. mari amalkan,salam jumaat juga cik mimie :-)

    ReplyDelete
  3. Hai awak! Nak ajak awak join belog GA kita, first time buat & need support from bloggers. Jom join! :)

    http://inijurnalkitapunya.blogspot.com/2015/05/oh-snap-its-giveaway-time-by-haziqah.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti kita join tau..terima kasih invite :)

      Delete
  4. x susah kan nk buat antara nk or tak je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu Sis JM.. Nak kumpul pahala ni senang je sebnarnya.. :)

      Delete
  5. tiga perkara mudah.. dua bleh buat yg ketiga tu ehehek..
    takda anak lagi nak didik bebaik.. hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah, harap2 dazpat buat ketiga2 ni :) hehehe

      Delete
  6. jom amalkan.. bukan susah pun nak dapat pahala..

    ReplyDelete
  7. sama2 la kite
    berbuat kebajikan

    ReplyDelete
  8. in shaa ALLAH akan sentiasa diamalkan..

    cik Mimie, kita klik sekali semua iklan cik Mimie ^^,

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda