-->

Pages

CARI APE TU?

Saturday, May 2, 2015

10 Pengomen Tegar April 2015

Salam 1 Malaysia ^_^

April telah selamat melabuhkan tirainya, bulan May pula sudah menjelma. Maaf kerana hari ini baru Cik Mimie sempat nak keluar nama-nama Pengomen Tegar untuk bulan April. So, tanpa membuang masa ini dia 10 orang yang memang Awesome giler!! Selalu meninggalkan jejak jari jemari mereka di blog Cik Mimie. Terima kasih semua :)

DRUM ROLL PLEASE!!! 
http://1.bp.blogspot.com/-myBV5OsbzyM/VDqXKxEAs9I/AAAAAAAAIaI/stXhTJvLRdA/s1600/drumkitty2.gif

10 PENGOMEN TEGAR APRIL


"KHAS BUAT U OLLS!!"
 





Gomo Arigato Gozaimasu :) Maaf kalau sijil ni tak berapa nak cantik, baru sempat create hari ini..hehehe..mood bercuti masih ada lagi..ekekeke :)

p/s : Ramai pengomen baru untuk bulan ni..Terima kasih :)

14 comments:

  1. Wah, Zumal masih tersenarai... thanks Cik Mimie ^-^

    ReplyDelete
  2. Wah cantiknya sijil tue..
    Kreatiflah cik mimie

    ReplyDelete
  3. Wahhhh comelnya... terima kasih cik mimie...comel sangat sijilnya

    ReplyDelete
  4. yeah, finally dapat balik sijil!!!! :DDD

    ReplyDelete
  5. kak wana suka sijil kaler merah ni..cantik tau cik mimie..sapa kata tak cantik..apapun, thanx buatkan sijil ni..cayang cik mimie!!! muahh..muahh..

    ReplyDelete
  6. psstt..kak wana ada entri untuk cik mimie tau.. ;D

    ReplyDelete
  7. yahuuuu ada nama kiteeee lagi.. cantiklah sijil ni Cik Mimie..
    merah nyala memang kena sungguh dengan Cik Mimie..

    nah #muahciked hehehe..

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah bulan nih berjaya jugak masuk dalam carta cik Mimie.. thanks untuk sijil merah tuh..

    ReplyDelete
  9. Wahhhh, merasalah dapat sijil cantik bulan ni. Thanks so much, Cik Mimie!

    ReplyDelete
  10. yeaaayyhhh dapat lagi
    hujung2 tu kan
    hehehe kene kumpul ni plak ni

    ReplyDelete
  11. wah.. banyaknya jejak mereka.. hehe

    ReplyDelete
  12. Nama akak mesti ada dalam senarai kan...
    Hahahah...riaknya

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda