-->

CARI APE TU?

Wednesday, September 2, 2015

10 Pengomen Tegar AUGUST 2015

Salam 1 Malaysia ^_^

Hello September!! Ini dia....... 10 Pengomen Tegar (PT) untuk bulan ini.. malas nak intro panjang-panjang. HAHAHAHAHA...

DRUM ROLL PLEASE!!! 
http://1.bp.blogspot.com/-myBV5OsbzyM/VDqXKxEAs9I/AAAAAAAAIaI/stXhTJvLRdA/s1600/drumkitty2.gif

10 PENGOMEN TEGAR AUGUST



"KHAS BUAT U OLLS!!"

Jari Manis - http://jarimanistravel.blogspot.com/ 

Bbwana Adienia - http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/

Scdha Sein (SS) - http://scdhaseinphoto.blogspot.com/

Ms. Kejupenyet - http://akukaudansesuatu.blogspot.com

 Cik Ash - http://cikash.blogspot.com/

  Siti Yang Menaip - http://sitiyangmenaip.blogspot.com/

Farrah MF - http://famf-tower.blogspot.com


Shahida Dzulkafli - http://kasihkuamani.blogspot.com

Anak IbuAyah - http://cahayaalammaya.blogspot.com/

Thank you U Olls :) Juara carta PT bulan ini kembali mengambil takhta beliau tak lain tak bukan jatuh kepada Jari Manis a.k.a Sis JM.Tahniah!!! :) Dan tak lupa juga ada PT baru untuk bulan ini Scdha Sein a.k.a SS wah tersenarai dalam PT Cik Mimie la...hehe Tahniah2!! Bbwana Adienia a.k.a Kak Wana dah kembali..yeaayhh! dan juga Anak IbuAyah a.k.a Nur As yang lama menghilang tu...Hehehehe.  Terima kasih sebab sudi conteng-conteng disini :) Bulan Ogos entry paling sikit dan tak banyak blogwalking..rasa nak nangis laju-laju je..hehehe..Apa-apa pun terima kasih buat semua yang sangat-sangat awesome :)

p/s : Sijil inspirasi sempena hari kemerdekaan #SehatiSejiwa :)

56 comments:

  1. woot woot.. congratulation all.. best nya!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe...Thank Fifie...lama xjengah Fifie...Nanti Cik mimie singgah sana ye:) Jgn mara tau..!

      Delete
  2. Waa bagusnya siap bagi certificate :D makin ramai la yang rajin komen pasni
    followed #1405

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tanda menghargai kedatangan mereka diblog Cik Mimie..perhargaan kecil je ni :) Terima kasih Follow :)

      Delete
  3. yahuuuuu.. masih berjaya mengekalkan carta disitu.. CT play safe..
    duduk tengah2 saja.. hehe.. syoklah tu SS dah naik.. ngeh3..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahakssss... No 3 terus u'ouls... Ha Ha Ha....

      Delete
    2. Hehe..Tahniah buat CT paling comel..yeeayhh! :)

      SS terus terjah no.3 tau..ha, jgn main2..hehehe

      Delete
  4. cantiknya Sijil!!!! merdeka day...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Comel kann? Like me...ha ha ha...

      Delete
    2. Cantik macam Sis JM :)

      Comel macam SS :)

      Delete
    3. kih kih kih kih...cam nak print je komen CM ni

      Delete
  5. eh eh eh...mcm tak percaya je je sis JM masuk list..dh lama x singgah sini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak yah nak tak percaya sangat laaa.. kah kah kah...

      Delete
    2. Percayalah~~~ *sambil nyanyi lagu Dato CT :)

      Delete
  6. terima kasih CM hargai kehadiran kami

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2 Sis JM :) Terima kasih jugak sudi jenjalan kat sini :)

      Delete
  7. Hoyeaaahhhh!! Happy Sgt Kak wana sbb bulan ni nma akak dah masuk carta setelah beberapa bulan lalu x byk bw..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeeaahhh! Tahniah Kak Wana, Dah kembali ke dalam carta PT Cik Mimie...ehehehehe :)

      Delete
  8. Wahh..bangga akak dapat sijil yg cantik dan Sgt patriotik tu..sukasukasuka..^_^..Thanx byk Cik mimie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2 Kak Wana :) hehehe..bulan patriotik barulah sehatisejiwa..ekeke :)

      Delete
  9. First time tersenarai dalam carta cik mimie.... keh keh keh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah SS, akhirnya bolos disini...hehe :)

      Delete
    2. SS dah pandai BOM sekarang..belajar dari siapa tu heee

      Delete
  10. Jari Manis ada di mana2 nampaknye.. he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. JAri Manis kan ratu Komain...diikuti dengan Puteri2 nya SS, Cik Ash, ak Farrah dan ramai lagi..hehehe

      Delete
    2. ehehehe...itu sbg tanda penghargaan CM bom blog sis JM

      Delete
    3. JM ada di hati SS tak heheeheh

      Delete
  11. Kak ekin jatuh kecundang sbb bulan ogos mood BW menghilang entah kemana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heheh..sama lah kita Kak Ekin.. ranking jatuh...hahhaa

      Delete
    2. Bulan ni pun harap x jatuh bnyk ujian kena uji hihihi

      Delete
  12. Kak wana Ada entri khas Utk cik mimie..Jemput singgah ya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Kak Wana..tak pernah lupa buat entri khas untuk Cik Mimie..cayang Kak Wana ketat2 :)

      Delete
  13. Wahhh bestnya dapat sijil pengomer tegar.....Tahniah pada blogger yang terpilih...Good job...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hadiah kecil buat mereka semua :) tanda menghargai kedatangan mereka di blog Cik Mimie :)

      Delete
  14. hokey..nk gak award.. tp kena mai sini sllau ye dak? hihiih

    ReplyDelete
  15. wah nama dah terkeluar dari carta.. nampak sangat sibuk bulan lepas..

    ReplyDelete
  16. apapun tahniah kepada yang tersenarai..

    ReplyDelete
  17. Tahniah semua pada yg tersenarai. Heheee

    ReplyDelete
  18. maceh Cik Mimie.. CT kumpul semua dulu ehehe..
    tunggu nanti buat entry utk Cik Mimie..

    ReplyDelete
  19. agak2 bulan ni boleh capai target tak nak dapatkan cik mimie pny sijil

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda