-->

CARI APE TU?

Friday, September 18, 2015

Hari 1 Malaysia - Rompin

Salam 1 Malaysia ^_^



Plan ke lain pergi ke lain, that's my family...hahaha :)

Jenjalan kat Pesta Rompin, Hp rosak ihsan gambar dari hp kakak je la T_T

p/s : Mood berblogging teruk giler bulan ni T_T

34 comments:

  1. wah bestla dpt jenjalan dgn family..dpt habiskan masa yg berkualiti dgn family tersayang kan..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, plan mengejut je ni...hehehe..ikutkan nk ke negeri sembilan alih ke rompin pahang pulak..heee :)

      Delete
  2. bestnya jalan2 :)

    http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.my/search/label/DIY

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada masa n rezeki sikit tu yg dapat jenjalan tu :)

      Delete
  3. Seronok jugak jalan jalan tanpa mengikut plan
    :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itula...main redah je ni...balik hari pulak tu..heee :)

      Delete
  4. Bestnya cik mimie jln2 kak ekin x p mana duk bertapa kat rumah jah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Plan mengejut je ni Kak Ekin..hehehe..kalau ikutkan duk rumah jugak..

      Delete
  5. kak mimieee. saya tag akak di sini http://www.sayidahnapisah.com/2015/09/giveaway-rm200-by-mikhaicom-2015.html :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank sayidah tag Kak Mimie..nnti kalau free akak join ye ) thank muchi :)

      Delete
  6. wahhhh.. sakan bergambar...

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #18. (^_^).

    Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2015/09/senarai-url-blog-18.html

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gambar kenang-kenangan kat tempat orang je ni Kak Mia :)

      ok2, akan semak nanti :)

      Delete
  7. hehe.. last minit tukar plan biasa la tu.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe...itula pasal..tapi berbaloi jugak :)

      Delete
  8. Replies
    1. memanfaatkan cuti yang ada...hehehe :)

      Delete
  9. moga2 mood 2 kambali seperti biasa.. hehehe Ahlam dtg bw dr Senarai URL Blog #18 Mialiana

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe...terima kasih sudi jengah sini...

      itula mood ni kejap ada kejap xde..hikhik

      Delete
  10. Tak pernah sampai rompin lagi

    Jemput singgah blog sy SPORTING MUMMY

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti jengah2 la ke Rompin tu..hehehe :)

      Delete
  11. Wahhh....bunga-bunga cinta blog dia...

    Hai sis, saya bw dari segmen Bloglist URL #18 MiaLiana

    Nanti jemput singgah ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mawar berlambak-lambak nama dia...hehehehe :)

      insyaAllah, thank sudi singgah sini :)

      Delete
  12. hai mimi.. baru berkesempatan nak singgah sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Kak Ros...lama x nampak...hehehe... tahnk sudi singgah sini :)

      Delete
  13. plan ke lain pergi ke lain itu normal

    ReplyDelete
  14. jgn jadi mcm SJM...mmg teruk sgt dah ni

    ReplyDelete
  15. Syoknya jalan2 masa cuti! Akak dok kat umah je. Malas nak keluar sebab cuaca kat sini tak berapa elok :)

    ReplyDelete
  16. family bonding time tetap yang thorbaik kan..

    ReplyDelete
  17. Bestnya g jln2 kak ekin abe sibuk keje xde masa nk jln2

    ReplyDelete
  18. wow ada pesta rompin? x pernah tahu pun. o.o

    ReplyDelete
  19. teruk2 pon ade la dr ayu yang takde langsung nie
    hahhaha mmg mood blogging ke laut dalam da

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda