-->

Pages

CARI APE TU?

Wednesday, September 9, 2015

CPUV #1 & #2 SEPTEMBER 2015 : DOVE HAIR CAMPAIGN [PC] & WELCOME TO SHELL CAMPAIGN

Salam 1 Malaysia ^_^

Hellooo U Olls!!! Lama Cik Mimie tak story pasal CPUV Nuffnang kan? Almaklumlah, beberapa minggu yang lalu Nuffnang mangalami masalah teknikal. Cik Mimie tak dapat nak access, guna chrome tak boleh, guna mozilla tak boleh, Internet explorer pun tak boleh. Memang sadis sangat rasa..hukhuk.. Alhamdulillah, hari ini pergi Nuffnang ia dah berfungsi seperti biasa.. Yahoooo... :) Apalagi, Cik Mimie pun check CPUV dulu...hehe..Syukur, masih ada yang melekat.. Terima kasih Mr. Nuffang :D


CPUV Campaigns On-Going
-DOVE Hair Campaign [PC]-
-Welcome to Shell Campaign-

p/s : Banyaknya story, tak tahu nak cerita yang mana dulu =_="

14 comments:

  1. Replies
    1. Hehehe...seronok jugak la..ingatkan CPUV taknak singgah sini lagi..hehehe :)

      Delete
  2. saya nak tnya cik mimie..nak dptkan CPUV nih total unique visit kna maintain at least berapa pageview?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Mimie pun x sure UV dia minimum berapa...sebab dalam sehari kekadang 15 UV pun Cik Mimie ada dapat..

      Delete
  3. semoga dimurahkan rezeki...tak cuba letak iklan adsense??

    ReplyDelete
  4. Wah wah Cik Mimie pun rezeki masyuk ni..tahniah dear..:)

    ReplyDelete
  5. Tahniah Cik Mimi =)
    Banyak jugak yang melekat tu =)

    ReplyDelete
  6. wahhh besnya byk melekat tu! hehe

    ReplyDelete
  7. Murah rezeki, Cik Mimie. Congrats :)

    ReplyDelete
  8. Tahniah cik mimie kak ekin pun dapat gak

    ReplyDelete
  9. wahhh bestnye
    kumpul2 boleh buat kawen
    heheheheh

    ReplyDelete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda