-->

CARI APE TU?

Tuesday, March 9, 2010

AWARD GIVING CEREMONY & ALUMNI DINNERS

Pada 6/3/2010 bertempat di MS Garden Hotel, Kuantan, kolej aku tlah mngadakan satu events bg semua students School of Business Management (SOBM). Mmg best giler time tu. For the first time, aku wat performance. Wow, cm x percaya pun ade..aku menyanyi ngan mmber aku Amoy(purplegurl) mlm tu lagu Aku Bukan Untukmu by Rossa. Mlm tu jgak mmg meriah, dgn lampu sana sini, dgn student2 len yang dress up cntik..pergh, best sgt2, aku xkn lupakan kenangan ni smpai bile2..huhu.


jom usha picca yg aku snap mlm 2.....

it's me


my BFF -shasha n wanie-






picca-picca di atas ni adalah picca-picca aku bersama teman2 seperjuang di kolej. gurl2 Diploma Business Studies (DBS4)