-->

CARI APE TU?

Sunday, August 10, 2014

Ulangtahun Yang Ke-38 Bulan

Salam 1 Malaysia ^_^

Alhamdulillah, detik ini dan hari ini 10.08.2014 merupakan Ulangtahun mengikut bulan ye u oll, bukan tahun *Macam pelik je ayat ni, buat2 faham je ye :) Cik Mimie dan juga Incik Kesayangan yang ke 38 Bulan. So, kalau kita convert mengikut tahun jadilah 3 Tahun 2 Bulan. 

Actually, we start declared our relationship as a couple on 10.06.2011*opps, speking plak Cik Mimie ni..HEHEHE. Itupun selepas kami habis Diploma masing-masing. Cik Mimie kenal Incik kesayangan since secondary school lagi. Tapi itulah, time sekolah dulu tak rapat and tak pernah bertegur sapa pun. HAHAHA..Dekat sekolah Cik Mimie memang kena cop 'SOMBONG'. *Haruslah kan, takkan kita nak mengedik2 pulak. OPPS!

Kami jumpa balik pun after 3 Tahun itupun melalui FACEBOOK. Then, kawan and kenal hati budi masing-masing*TERSANGKUT lah pulak hati ni.HAHAHA. Alhamdulillah, sekarang ni kami tengah berusaha untuk ke peringkat seterusnya. Semoga apa yang kami rancang dipermudah dan dipercepatkan. AMIN.


Ucapan untuk Incik Kesayangan : Terima kasih untuk kasih sayang dan juga perhatian yang Pa bagi dekat Ma selama ini. Layan kerenah Ma yang selalu nak menang and taknak kalah.*HAHAHA. Selalu bersabar dengan Ma, and yang penting Pa percaya and faham Ma. I really LOVE u and I hope our relationship will everlasting till Jannah. Hope apa yang kita rancang untuk our future akan tercapai.Amin. ILYSM :)

#Longdistancerelationship
#ThrowbackSister'sWeddingPhoto

ppsssttt :Bulan ini Birthday Incik Kesayangan nak beli apa ye? =_="

24 comments:

  1. Wah menarik betul tarikh tu..sama tarikh birthday..apapun semoga perhubungan kalian berkekalan..amin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh, yeker sama tarik besday :) hehehe..Amin, terima kasih atas doa izzeyda :)

      Delete
  2. wah ulangtahun ya. semoga dipermudahkan peringkat seterusnya

    ReplyDelete
  3. Aww.. so suweet.. happy anniversary ye ^^

    ReplyDelete
  4. wah.. sooo sweeet !
    smoga kekal ke jannah .
    kawen nt jemput

    #kat segamat kan? bln 12 ni kawan nadyya yg kt segamat kawen.. mane thu kite leh jumpe..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin :) InsyaAllah, Cik Mimie jemput nanti..hehhee..

      p/s: Aaah kat segamat..wah, bleh la jumpa roger2 la Cik Mimie nanti :)

      Delete
  5. waaa... best nyerr.. selamat ulangtahun yang ke 38 bulan cik mimie.. semoga dipermudahkan urusan yang seterusnya erk.. jangan lupe jemput tau.. hihihihi .. amin... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Syazrah :) Amin, InsyaAllah doakan yang baik2 untuk kami ye :)

      Delete
  6. awhh! semogaaa berbahagiaa... Happy anniversaryyy

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awww, Terima kasih Noura Comel :) hehehe..

      Delete
  7. LDR lgi sweet.hehe..kna banyak sabar.korang sweet sngap ^^,

    ReplyDelete
  8. Bina hubungan ini berlandaskan Islam...insyaAllah...semoga kekal hingga hujung nyawa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah Mama kalau diizinkan Allah :) Terima kasih atas pesanan mama :)

      Delete
  9. 38 bulan. Lama. semoga berkekalan kak mimie.

    ReplyDelete
  10. semoga semuanya dipermudahkan oleh ALLAH. ^^,

    and tahniah!

    ReplyDelete
  11. bila nak jamu nasi minyak ni? nak jugak merasa.. kot2la mak org ni boleh jadi bridesmaid, muahaha... verangan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe..boleh je Kak KM :) Bukan org tahu pun KM mak orang..eheheh..Nanti tiba masa Cik Mimie jemput ye :)

      Delete

sila-sila lah meninggalkan jejak jari-jemari anda